Liefde voor bakken
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact

Liefde voor bakken

Een blog over taartjes en baksels

Toetjes

Frambozen tiramisu

by Liefde voor bakken 23/10/201923/10/2019
written by Liefde voor bakken 23/10/201923/10/2019
Frambozen tiramisu

Vandaag weer eens een heerlijk toetje. Dit toetje is geïnspireerd op een toetje dat ik op mijn verjaardag had gegeten in een restaurant, waarbij de lange vingers van de tiramisu rechtop in het toetje gestoken zaten. Ik vond dat idee zo leuk, dat ik zelf ook zo’n soort tiramisu heb gemaakt. Eigenlijk een tiramisu met een twist.

Deze tiramisu is lekker zoet door de frambozen. En de lange vingers zijn in de ranja gedipt, dus ook heel erg geschikt voor de kids!

Frambozen tiramisu

Frambozen tiramisu

Liefde voor bakken Vandaag weer eens een heerlijk toetje. Dit toetje is geïnspireerd op een toetje dat ik op mijn verjaardag had gegeten in een… Printen
Aantal: 4 toetjes
Cijfer 5.0/5
( 1 gestemd )

Ingrediënten

  • doosje diepvries frambozen
  • 250 gram mascarpone
  • 200 ml magere yoghurt
  • 2 el witte basterd suiker
  • glaasje aanmaaklimonade (bijvoorbeeld met frambozensmaak)
  • 8 lange vingers
  • stukje witte chocolade
  • 4 glaasjes

Instructies

  1. Ontdooi de frambozen. Dit kan je doen door ze van te voren uit de vriezer te halen en buiten de vriezer te laten ontdooien. Of doe ze in een pannetje en laat ze zachtjes ontdooien.
  2. Klop de mascarpone een beetje los. Voeg hier de yoghurt en de basterdsuiker aan toe en klop dit erdoor.
  3. Pureer de frambozen met een staafmixer en voeg deze toe aan je mascarpone yoghurt mengsel. Roer dit er goed doorheen.
  4. Proef even of je het zo zoet genoeg vindt, anders kun je er altijd nog een schepje basterdsuiker aan toevoegen.
  5. Verdeel het mengsel over de glazen.
  6. Dip de lange vingers in een glaasje randje en druk je in het midden van elk toetje.
  7. Rasp wat witte chocolade en verdeel over de toetjes.

Liefs Laura

dessertnagerechttiramisutoetje
0 comment
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Liefde voor bakken

previous post
Tartelettes met jam
next post
Hoe maak je een zeemeermin cijfertaart?

You may also like

Peren crumble

20/10/2017

Aardbeien bastogne toetje

18/10/2018

Appeltaart trifle

31/05/2017

Witte chocolade cheesecake in een glas

31/03/2017

Blauwe bessen cheesecake ijstaart

27/05/2017

Chocolade-aardbei ijstaartje

10/06/2018

Taartjes in een glaasje!

19/07/2017

Monchou kersen trifle

01/02/2017

Cheesecakecrème met rode bessen

12/07/2018

Bosbessen pavlova

30/04/2017

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Wij zijn Ria & Laura, moeder en dochter en wij zijn gek op bakken! Wij bakken taartjes, cupcakes, brownies en allerlei andere lekkere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust even rond op onze blog!

Zoeken

Social media

Facebook Instagram Pinterest Youtube Email Bloglovin

Volg ons via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven bij liefdevoorbakken.nl en blijf op de hoogte van nieuwe posts en artikelen.

Onze favoriete producten

Populaire recepten

  • 1

    Hoe maak je een cijfertaart?

    12/08/2018
  • 2

    Witte chocolade cheesecake in een glas

    31/03/2017
  • 3

    No bake Oreo kwarktaart

    28/03/2016
  • 4

    Mascarpone crème

    23/10/2016
  • 5

    Monchou kersen trifle

    01/02/2017
  • 6

    No-bake mango cheesecake

    11/12/2015
Sale juli 2019
Naast het bakken van koekjes, maakt deze site ook gebruik van cookies.
Door verder te gaan op deze site, accepteer je het gebruik hiervan. Meer weten? Lees meer
mytaste.nl
myTaste.be

Volg ons op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top