Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Welkom op liefdevoorbakken.nl. Een blog over bakken & decoreren, met liefde gemaakt. Op liefdevoorbakken.nl publiceren we minimaal één keer per week een artikel. We leggen jullie graag uit hoe je zelf fantastische taarten, cupcakes en andere lekkernijen kan maken. Of het nou een heerlijk recept is, of dat we met fondant of marsepein aan de slag gaan. Alles is mogelijk! Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor basisrecepten, reviews en tips & trics. Vragen of opmerkingen over ons? Of over onze baksels? Laat een reactie achter onder de artikelen of stuur ons een e-mail via contact.

Wie zijn nou eigenlijk de oprichters van liefdevoorbakken.nl? We stellen onszelf graag even aan u voor!

Over Ria

Over ons - Ria

Ik ben Ria van Hoorn, getrouwd met Jan, en samen hebben we 6 kinderen. We wonen in Oosterhout, Noord Brabant. Maar onze kinderen zijn inmiddels allemaal uitgevlogen. Ik ben leerkracht basisonderwijs en remedial teacher en heb een aantal jaar in Oosterhout in het basisonderwijs gewerkt.

In 2009 ben ik begonnen met een webwinkel in taartbenodigdheden en cadeauartikelen. Dit is flink gegroeid en vanaf december 2011 zijn we gestart met een echt winkeltje in Oosterhout. Twinkelotje Taartspulletjes & Zo.

Ik ben dol op het bakken van taarten en allerlei zoete lekkernijen en ik bak eigenlijk al heel erg lang. Met veel kinderen hadden we natuurlijk heel veel verjaardagen, en dus moesten er heel veel taarten worden gebakken! Veel kwarktaarten, appeltaarten, cakes, soesjes en nog veel meer! Schwarzwalderkirschetorte was een van onze lievelingstaarten!  De taarten in Duitsland zijn sowieso erg lekker, vind ik! Hier haal ik heel veel inspiratie vandaan.

In mijn winkeltje krijg ik altijd veel vragen over het bakken en decoreren en ik had al een tijdje het idee om recepten en tips op te gaan opschrijven. Zo kwamen Laura en ik op het idee om een blog te beginnen.

 Over Laura

Over ons - Laura

Mijn naam is Laura, 24 jaar oud en ook besmet met dezelfde liefde voor bakken. Ik ben creatief en houd van fotograferen, schrijven en lekker eten. Ik woon op mezelf in een heel fijn appartementje in Zeist. Naast liefdevoorbakken.nl ben ik in het dagelijks leven werkzaam als verpleegkundige op de afdeling Geriatrie in het Diakonessenhuis in Zeist.

Mijn liefde voor bakken is gestart met het decoreren van taarten en cupcakes met fondant / marsepein. Hoe groter de decoratie-uitdaging, hoe beter. Mijn moeder is echt heel goed in het heftige bakwerk. Ik leer elke dag ontzettend veel van haar. Binnen de korte keren ben ik net zo goed als zij :)

Daarnaast doe ik veel aan de vormgeving van de website en het schrijven van de artikelen.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik samen met mijn moeder liefdevoorbakken.nl heb opgezet. Wij zijn twee creatieve breinen die elkaar perfect aanvullen op bakgebied. Dat maakt dat liefdevoorbakken.nl zo’n leuke website is!

 

Handige links:

Twinkelotje.nl: dit is onze verzamelsite voor onze winkeltjes en je kunt er taarten en cupcakes bestellen.

Twinkelotje Thee & Taartspulletjes: dit is de webwinkel voor taart- en bakbenodigdheden

Twinkelotje Kadowinkeltje: op zoek naar een leuk cadeautje? Dan moet je hier zijn!

Let op: alle inhoud op deze website zijn eigendom van liefdevoorbakken.nl. Wanneer dit niet het geval is, staat de bron erbij vermeld. Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen, teksten of recepten zonder toestemming te kopiëren, over te nemen of te publiceren. Mocht je toch inhoud van deze site willen gebruiken, moet er toestemming worden gevraagd aan liefdevoorbakken.nl, en moet er altijd een bron worden vermeld. 

4 Comments

 1. Hallo Ria en Laura, wat leuk om jullie te leren kennen. We gaan dit blog in de gaten houden om te zien wat voor lekkernijen er voorbij komen !

 2. Bianca says

  Wat ontzettend leuk zeg om dit te doen als moeder & dochter!!!! Mocht ik ooit in de buurt zijn, dan kom ik zeker jullie winkels bezoeken. Tot die tijd volg ik gewoon lekker jullie mooie blog!

 3. Antoinette says

  Hallo Ria en Laura,
  Ik zie jullie site vandaag voor het eerst.wat gezellig een moeder en dochter die samen tot zulke leuke dingen komen knap hoor naast werk van gezin en werk en huishouden.geweldige dingen heb .ik op de blog gezien en gelezen ,mooie foto’s en keurig de benodigdheden en ingrediënten op een rij,maar ook de gezelligheid van een verhaaltje en de persoonlijke noot maakt dat ik hier veel tijd zal oorbrengen!vooral met het kijken naar alle heerlijkheden!kom ik er niet van aan haha,en tja ik heb hulp nodig om zo een mooie creaties na te bootsen.
  Het een na het ander ziet er zo mooi uit dat je het zo gelijk wil maken.
  fijn dat ik de recepten via pinsterest kan opslaan voor ooit……
  maar het is top werk van jullie hoor!mocht ik nog ooit in de buurt van jullie winkel komen zal ik zeker aankomen (maar ik denk niet dat dat erg in de verwachting ligt.)en veel winkeltjes zijn niet rolstoelvriendelijk( en helaas ben ik behoorlijk beperkt),maar mijn ogen zijn goed scherp en ik heb een tablet en daar veel kijk plezier van
  Misschien heb ik te veel geschreven ,maar dat doe ik niet altijd hoor.
  maar ik dacht dan weet u ook iets van mij.
  Hartelijke groetjes Antoinette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.