Liefde voor bakken
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact

Liefde voor bakken

Een blog over taartjes en baksels

High teaKlein gebak

Kleine cheesecakes met witte chocolade en frambozen

by Liefde voor bakken 26/09/201925/09/2019
written by Liefde voor bakken 26/09/201925/09/2019
Kleine cheesecakes met witte chocolade en frambozen

Yes, het is weer tijd voor een heerlijk cheesecake recept! Deze heerlijke cheesecakejes met witte chocolade had ik al een keer eerder gemaakt, op mijn verjaardag! En ze vielen heel goed in de smaak. Dus heb ik het recept wat verbetert en voor jullie uitgewerkt. Enjoy!

Dit is dus het tweede recept in mijn cheesecake avontuur. En ik moet zeggen, mini cheesecakes bakken vind ik wel een stukje makkelijker! Mijn cheesecakejes waren wel weer gescheurd, omdat ik nog steeds geen waterbak heb die groot genoeg is. Dus dat ga ik nog een andere keer proberen. Daarom kies ik altijd voor een topping waarbij je de scheurtjes niet ziet.

Kleine cheesecakes met witte chocolade en frambozen

Kleine cheesecakes met witte chocolade en frambozen

Liefde voor bakken Yes, het is weer tijd voor een heerlijk cheesecake recept! Deze heerlijke cheesecakejes met witte chocolade had ik al een keer eerder… Printen
Aantal: 6 cheesecakes
Cijfer 5.0/5
( 2 gestemd )

Ingrediënten

  • 75 gram oreokoekjes
  • 25 gram boter
  • 375 gram roomkaas
  • 1 ei
  • 1 theelepel maizena
  • 50 gram witte chocolade
  • 1 theelepel vanille
  • kokos flakes / rasp
  • handje verse frambozen

Extra:

  • bakvorm voor cupcakes
  • witte bakingcups

Instructies

  1. Zet de oven aan op 160 graden.
  2. Je begint met het smelten van de chocolade, want deze moet afgekoeld zijn wanneer je hem bij je cheesecake vulling toevoegt. Dus smelt de witte chocolade, au bain marie.
  3. Verkruimel de oreokoekjes. Smelt de boter en voeg deze bij de oreokruimels.
  4. Vet je bakvorm een klein beetje in, zo blijven je bakingcups beter op de plek. Doe de bakingcups erin.
  5. Verdeel je oreokruimels over de bakingcups en druk ze aan met de bolle kant van een lepel. Zet even in de koelkast.
  6. Ondertussen ga je aan de slag met je cheesecake vulling. Klop hiervoor de roomkaas los.
  7. Voeg hier de maizena en de vanille aan toe en klop dit er kort door.
  8. Voeg dan het ei toe en mix nogmaals kort doorheen.
  9. Voeg er dan de witte chocolade aan toe en roer dit er door.
  10. Doe je cheesecake vulling in de bakvormpjes. Bak ze 60 tot 80 minuten op 160 graden in het midden van de oven.
  11. Als je cheesecakes zijn gebakken, zet je de oven uit en laat je ze in de oven staan met de ovendeur op een kiertje. Zo kunnen ze rustig afkoelen. Zet je cheesecakes vervolgens in de koelkast, het liefst een nachtje.
  12. Voordat je je cheesecake serveert, decoreer je ze met kokosflakes en framboosjes.

Liefs Laura

cheesecakeklein gebak
0 comment
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Liefde voor bakken

previous post
Bananenkoek met karamelsaus
next post
No bake vanille taartje met peer

You may also like

Bladerdeeg gebakjes met mango

06/12/2017

Mars slofjes

30/06/2022

Choco karamel taartjes met banaan

25/10/2020

Bladerdeeg hartjes met Nutella en aardbeien

08/05/2019

Chocolade zoenen van Heel Holland Bakt

04/04/2018

High tea: mini pecan appeltaartjes

29/06/2016

Appel tarteletjes

03/05/2020

High Tea: Bananensoesjes

01/07/2016

Abrikozencakejes met spiegeleitje

07/04/2017

Bladerdeegcups met fruit

23/05/2019

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Wij zijn Ria & Laura, moeder en dochter en wij zijn gek op bakken! Wij bakken taartjes, cupcakes, brownies en allerlei andere lekkere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust even rond op onze blog!

Zoeken

Social media

Facebook Instagram Pinterest Youtube Email Bloglovin

Volg ons via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven bij liefdevoorbakken.nl en blijf op de hoogte van nieuwe posts en artikelen.

Onze favoriete producten

Populaire recepten

  • 1

    Hoe maak je een cijfertaart?

    12/08/2018
  • 2

    Witte chocolade cheesecake in een glas

    31/03/2017
  • 3

    Mascarpone crème

    23/10/2016
  • 4

    No bake Oreo kwarktaart

    28/03/2016
  • 5

    Monchou kersen trifle

    01/02/2017
  • 6

    Basisrecept voor stevige chocolade ganache (voor het afsmeren van een taart)

    15/12/2015
Sale juli 2019
Naast het bakken van koekjes, maakt deze site ook gebruik van cookies.
Door verder te gaan op deze site, accepteer je het gebruik hiervan. Meer weten? Lees meer
mytaste.nl
myTaste.be

Volg ons op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
 

Reacties laden....