Liefde voor bakken
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact

Liefde voor bakken

Een blog over taartjes en baksels

Hartige bakselsSnacks & tussendoortjes

Kaasstengels met spekjes

by Liefde voor bakken 16/02/201825/10/2018
written by Liefde voor bakken 16/02/201825/10/2018
Kaasstengels

De laatste tijd ben ik weer enorm aan het snacken. En nee, niet alleen maar gezonde snackjes! Oeps! Af en toe jezelf verwennen met wat minder gezonde dingen mag best. Daarom vandaag deze heerlijke kaasstengels met spekreepjes, heerlijk!

Het is achter de schermen even heel druk bij mij thuis. De laatste maanden van mijn opleiding zijn aangebroken, dus dat betekent nog even flink bikkelen voor alle deadlines. Gelukkig heb ik bijna mijn diploma in mijn zak. Ik kan namelijk niet wachten tot het klaar is en ik meer tijd kan steken in onze website! Ik heb zoveel bakinspiratie, maar gewoon te weinig tijd! Mijn baklijstje is inmiddels erg lang geworden! Deze kaasstengels kunnen we inmiddels van het lijstje afstrepen!

Kaasstengels

Kaasstengels met spekjes

Liefde voor bakken De laatste tijd ben ik weer enorm aan het snacken. En nee, niet alleen maar gezonde snackjes! Oeps! Af en toe jezelf… Printen
Cijfer 3.5/5
( 2 gestemd )

Ingrediënten

  • 1 ei
  • 70 gram geraspte kaas
  • 100 gram gerookte spekreepjes
  • 1 rol verse bladerdeeg (Albert Heijn)

Instructies

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden. Bekleed je bakplaat met een stuk bakpapier.
  2. Bak je spekjes uit.
  3. Rol je bladerdeeg plak uit en leg de ‘plakkerige’ kant aan de binnenkant (meestal is dat de kant waar het laagje bakpapier op zit).
  4. Klop je ei en smeer een deel hiervan op de binnenkant van je bladerdeeg plak.
  5. Doe over de helft van je plak bladerdeeg de geraspte kaas en je spekjes.
  6. Vouw je plak dubbel, zodat je vulling aan de binnenkant zit.
  7. Smeer vervolgens op één kant weer een deel van de geklopte ei. Verspreid hier nog wat geraspte kaas overheen. Snijd deze plak doormidden en vervolgens in reepjes van ongeveer 1 cm. Twist deze reepjes en leg je op je bakplaat.
  8. Bak je kaasstengels ongeveer 12-15 minuten tot ze mooi goudbruin zijn. Eet smakelijk!


Liefs Laura

hartigsnack
0 comment
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Liefde voor bakken

previous post
Peanut caramel cupcakes
next post
Citroencake met glazuur

You may also like

Bananenbrood met noten

16/02/2020

Video: vegetarische mini pizza’s

19/06/2019

Focaccia met spekjes en paprika

04/10/2020

Fruitspiesjes

07/06/2017

Pizzarolls

09/11/2016

Vegetarische quiche met spinazie en feta

23/06/2019

Quiche met salami en spinazie

18/04/2018

Frozen cheesecake bites

13/04/2018

Bladerdeeg hapjes met spek en paprika

30/12/2016

Pizza Hawaii rolls

15/05/2019

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Wij zijn Ria & Laura, moeder en dochter en wij zijn gek op bakken! Wij bakken taartjes, cupcakes, brownies en allerlei andere lekkere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust even rond op onze blog!

Zoeken

Social media

Facebook Instagram Pinterest Youtube Email Bloglovin

Volg ons via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven bij liefdevoorbakken.nl en blijf op de hoogte van nieuwe posts en artikelen.

Onze favoriete producten

Populaire recepten

  • 1

    Hoe maak je een cijfertaart?

    12/08/2018
  • 2

    Witte chocolade cheesecake in een glas

    31/03/2017
  • 3

    Mascarpone crème

    23/10/2016
  • 4

    No bake Oreo kwarktaart

    28/03/2016
  • 5

    Monchou kersen trifle

    01/02/2017
  • 6

    Basisrecept voor stevige chocolade ganache (voor het afsmeren van een taart)

    15/12/2015
Sale juli 2019
Naast het bakken van koekjes, maakt deze site ook gebruik van cookies.
Door verder te gaan op deze site, accepteer je het gebruik hiervan. Meer weten? Lees meer
mytaste.nl
myTaste.be

Volg ons op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
 

Reacties laden....