Liefde voor bakken
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact

Liefde voor bakken

Een blog over taartjes en baksels

Hartige baksels

Carpaccio pizza

by Liefde voor bakken 16/01/201916/01/2019
written by Liefde voor bakken 16/01/201916/01/2019
Carpaccio pizza

Vandaag hebben we toch een lekker receptje! Soms hebben we super leuke ideeën voor de site en maken we nieuwe recepten. Welke dan ineens nog veel beter uitpakken dan verwacht! Zo ook deze heerlijke carpaccio pizza. Klik snel verder!

Deze pizza is echt zó lekker! Iedereen lust pizza en iedereen lust carpaccio (toch?). Dus daarom dachten wij, laten we deze twee heerlijke gerechten met elkaar combineren. Een carpaccio pizza! Moet toch gewoon lekker zijn? We hebben deze pizza met vers pizzadeeg gemaakt. Dat zit op een rol en vind je in de koeling in de supermarkt. En het pizzadeeg is al een ronde plak, dus nog meer pizza-gevoel! Voor dit recept geen rode pizzasaus, maar pesto als basis. Omdat dat natuurlijk beter bij de smaken van carpaccio past. En dan nog wat Parmezaanse kaas, rucola, tomaatjes en je hebt de beste pizza ooit!

Carpaccio pizza

Carpaccio pizza

Liefde voor bakken Vandaag hebben we toch een lekker receptje! Soms hebben we super leuke ideeën voor de site en maken we nieuwe recepten. Welke… Printen
Cijfer 4.0/5
( 5 gestemd )

Ingrediënten

  • vers pizza deeg
  • 100 gram runderrookvlees
  • rucola
  • Parmezaanse kaas
  • pesto
  • handje pijnboompitjes
  • truffelmayonaise
  • cherrytomaatjes

Instructies

  1. Rol de pizzabodem uit. Handig aan deze verpakking is dat er al een bakpapiertje onder zit. Leg je bodem met het bakpapier op een bakplaat.
  2. Smeer deze in met pesto.
  3. Scheur de rundvlees in kleine stukjes en snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Beleg de pizza met de rundvlees, cherrytomaatjes en de Parmezaanse kaas.
  4. Bak de pizza 10 minuten op 200 graden in het midden van de oven.
  5. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
  6. Als de pizza klaar is, doe je er een handje rucola op. Strooi er pijnboompitjes er over en doe kleine klodders truffelmayonaise overheen.

Eet smakelijk!

Liefs Ria & Laura

hartigpizza
0 comment
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Liefde voor bakken

previous post
No bake bosvruchtencake
next post
Chocolademuffin met crispy pearls

You may also like

Hartige vlaai met spek

25/10/2018

Focaccia met spekjes en paprika

04/10/2020

Kaasstengels met spekjes

16/02/2018

Hamkaasprei-taart

07/10/2016

Hartige taartjes met pompoen en geitenkaas

16/10/2019

Plaatpizza

02/09/2018

Bladerdeeg hapjes met spek en paprika

30/12/2016

Champignonragout in bladerdeeg

15/03/2017

Video: vegetarische mini pizza’s

19/06/2019

Quiche met salami en spinazie

18/04/2018

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Wij zijn Ria & Laura, moeder en dochter en wij zijn gek op bakken! Wij bakken taartjes, cupcakes, brownies en allerlei andere lekkere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust even rond op onze blog!

Zoeken

Social media

Facebook Instagram Pinterest Youtube Email Bloglovin

Volg ons via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven bij liefdevoorbakken.nl en blijf op de hoogte van nieuwe posts en artikelen.

Onze favoriete producten

Populaire recepten

  • 1

    Hoe maak je een cijfertaart?

    12/08/2018
  • 2

    Witte chocolade cheesecake in een glas

    31/03/2017
  • 3

    Mascarpone crème

    23/10/2016
  • 4

    No bake Oreo kwarktaart

    28/03/2016
  • 5

    Basisrecept voor stevige chocolade ganache (voor het afsmeren van een taart)

    15/12/2015
  • 6

    Monchou kersen trifle

    01/02/2017
Sale juli 2019
Naast het bakken van koekjes, maakt deze site ook gebruik van cookies.
Door verder te gaan op deze site, accepteer je het gebruik hiervan. Meer weten? Lees meer
mytaste.nl
myTaste.be

Volg ons op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
 

Reacties laden....