Vandaag hebben we toch een lekker receptje! Soms hebben we super leuke ideeën voor de site en maken we nieuwe recepten. Welke dan ineens nog veel beter uitpakken dan verwacht! Zo ook deze heerlijke carpaccio pizza. Klik snel verder!
Deze pizza is echt zó lekker! Iedereen lust pizza en iedereen lust carpaccio (toch?). Dus daarom dachten wij, laten we deze twee heerlijke gerechten met elkaar combineren. Een carpaccio pizza! Moet toch gewoon lekker zijn? We hebben deze pizza met vers pizzadeeg gemaakt. Dat zit op een rol en vind je in de koeling in de supermarkt. En het pizzadeeg is al een ronde plak, dus nog meer pizza-gevoel! Voor dit recept geen rode pizzasaus, maar pesto als basis. Omdat dat natuurlijk beter bij de smaken van carpaccio past. En dan nog wat Parmezaanse kaas, rucola, tomaatjes en je hebt de beste pizza ooit!
Ingrediënten
- vers pizza deeg
- 100 gram runderrookvlees
- rucola
- Parmezaanse kaas
- pesto
- handje pijnboompitjes
- truffelmayonaise
- cherrytomaatjes
Instructies
- Rol de pizzabodem uit. Handig aan deze verpakking is dat er al een bakpapiertje onder zit. Leg je bodem met het bakpapier op een bakplaat.
- Smeer deze in met pesto.
- Scheur de rundvlees in kleine stukjes en snijd de cherrytomaatjes in kwarten. Beleg de pizza met de rundvlees, cherrytomaatjes en de Parmezaanse kaas.
- Bak de pizza 10 minuten op 200 graden in het midden van de oven.
- Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.
- Als de pizza klaar is, doe je er een handje rucola op. Strooi er pijnboompitjes er over en doe kleine klodders truffelmayonaise overheen.
Eet smakelijk!
Liefs Ria & Laura