Liefde voor bakken
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact

Liefde voor bakken

Een blog over taartjes en baksels

Hartige bakselsSnacks & tussendoortjes

Mini pizza’s

by Liefde voor bakken 02/07/201724/09/2018
written by Liefde voor bakken 02/07/201724/09/2018
Mini pizza’s

Persoonlijk hou ik veel meer van hartige dingen dan van zoete dingen. En toch staan er veel meer zoete dingen op onze blog! Dus hoogste tijd dat ik er weer eens weer iets hartigs aan toe voeg. Dit keer zijn het mini pizza’s. Super leuk voor op een borrel of voor op je buffettafel!

Super leuk nieuwtje wat ik jullie toch echt even wil vertellen voordat we overgaan op het recept van deze heerlijke pizza’s: afgelopen maand ben ik begonnen met een nieuwe opleiding tot geriatrie verpleegkundige! Echt super spannend om weer iets nieuws te starten. En even wennen om weer in de schoolbanken te zitten. Maar wel echt leuk om weer nieuwe dingen te leren. Dit kost wel weer even wat extra tijd en ik moet weer even opnieuw uitzoeken hoe ik het beste het bloggen en bakken kan inplannen. Maar wees niet bang: dat komt allemaal weer goed! Gewoon weer wat creatiever omgaan met tijd! En dat moet ik sowieso al doen met mijn werk!

Zo heb ik deze heerlijke pizza’s afgelopen zondag gebakken en meteen gegeten als avondeten. Zo combineer ik toch mooi het bakken in het dagelijks leven. Want eten moeten we toch allemaal!

Mini pizza’s

Mini pizza's

Liefde voor bakken Persoonlijk hou ik veel meer van hartige dingen dan van zoete dingen. En toch staan er veel meer zoete dingen op onze… Printen
Cijfer 5.0/5
( 1 gestemd )

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • pesto
  • teentje knoflook
  • 1 klein uitje
  • 150 gram kastagne champignons
  • 150 gram spinazie
  • 20 gram pijnboompitjes
  • handje geraspte kaas

Instructies

  1. Ontdooi de bladerdeeg plakjes op het aanrecht. Snijd deze vervolgens ieder in 4 plakjes.
  2. Besmeer elk plakje met een beetje pesto. Fruit ondertussen de versnipperde ui en de knoflook in een pan. Voeg hier de kastanje champignons en de pijnboompitjes aan toe en bak dit even mee. Voeg hier vervolgens een handje spinazie aan toe en wok dit even mee, zodat het goed slinkt.
  3. Doe op elk vierkantje bladerdeeg een schepje van het mengsel. Bestrooi met geraspte kaas. Ik had speciale geraspte kaas voor pizza’s gekocht, maar wat betreft smaak geen verschil! Dus je kan ook gewone geraspte kaas gebruiken!
  4. Bak de mini pizza’s 15 minuten op 220 graden.

Eet smakelijk! Ik heb er in ieder geval van genoten! :)

Liefs Laura

hartigmini pizzapizza
1 comment
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Liefde voor bakken

previous post
Semifreddo cupcakes met aardbeien
next post
Best bekeken artikelen juni 2017

You may also like

Hartige taartjes met pompoen en geitenkaas

16/10/2019

Churros met chocoladesaus

29/12/2018

Kaasstengels met spekjes

16/02/2018

Carpaccio pizza

16/01/2019

Geitenkaas flapjes met rode bietjes

10/10/2018

Hartige vlaai met spinazie en zoete aardappel

14/03/2018

Pizza Hawaii rolls

15/05/2019

Pizza snacks met spek en kaas

19/09/2018

Hartige vlaai met spek

25/10/2018

Bladerdeeg rolletjes met mozzarella

30/01/2020

1 comment

Elly Geurts 02/07/2017 - 11:55

Veel succes met je nieuwe opleiding en dank voor de tijd die je neemt om mensen zoals ik wijzer te maken met lekkere baksels.

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Wij zijn Ria & Laura, moeder en dochter en wij zijn gek op bakken! Wij bakken taartjes, cupcakes, brownies en allerlei andere lekkere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust even rond op onze blog!

Zoeken

Social media

Facebook Instagram Pinterest Youtube Email Bloglovin

Volg ons via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven bij liefdevoorbakken.nl en blijf op de hoogte van nieuwe posts en artikelen.

Onze favoriete producten

Populaire recepten

  • 1

    Hoe maak je een cijfertaart?

    12/08/2018
  • 2

    Witte chocolade cheesecake in een glas

    31/03/2017
  • 3

    Mascarpone crème

    23/10/2016
  • 4

    No bake Oreo kwarktaart

    28/03/2016
  • 5

    Basisrecept voor stevige chocolade ganache (voor het afsmeren van een taart)

    15/12/2015
  • 6

    Monchou kersen trifle

    01/02/2017
Sale juli 2019
Naast het bakken van koekjes, maakt deze site ook gebruik van cookies.
Door verder te gaan op deze site, accepteer je het gebruik hiervan. Meer weten? Lees meer
mytaste.nl
myTaste.be

Volg ons op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
 

Reacties laden....