Liefde voor bakken
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact

Liefde voor bakken

Een blog over taartjes en baksels

Hartige bakselsHigh tea

Geitenkaas flapjes met rode bietjes

by Liefde voor bakken 10/10/201809/10/2018
written by Liefde voor bakken 10/10/201809/10/2018
Geitenkaas flapjes met rode bietjes

Wij hebben weer eens met de familie samen gegeten, dus dat betekent: een tafel vol lekkers en voor ons een reden om lekkere recepten te bedenken! Zo ook deze heerlijke hartige flapjes met geitenkaas en rode bietjes. Echt een aanrader!

Dit doen wij wel vaker! Met zijn alle, of met een deel van de familie, lekker eten en kletsen. Heerlijk! En voor ons natuurlijk een goed moment om nieuwe dingen uit te proberen. Wordt het namelijk even gekeurd door de familie, weten we meteen of onze nieuwe recepten op de site gezet te kunnen worden!

Op naar het recept! Deze flapjes hebben wij dus gemaakt met voorgekookte rode bietjes van de versafdeling van de Albert Heijn. Andere supermarkten zullen deze ook wel hebben! Dat is lekker makkelijk, want dat hoef je je rode bietjes niet eerst nog te koken!

Geitenkaas flapjes met rode bietjes

Geitenkaas flapjes met rode bietjes

Liefde voor bakken Wij hebben weer eens met de familie samen gegeten, dus dat betekent: een tafel vol lekkers en voor ons een reden om… Printen
Aantal: 20 flapjes
Cijfer 3.5/5
( 4 gestemd )

Ingrediënten

  • doosje diepvries bladerdeeg
  • 125 gram geitenkaas
  • 200 gram rode bietjes (gekookt)
  • 1 ei, geklutst

Instructies

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden.
  2. Ontdooi de bladerdeeg en snijd ze doormidden. Van elk plakje bladerdeeg kun je dus twee flapjes maken!
  3. Verkruimel de geitenkaas en roer hier de rode bietjes doorheen. Wij hebben verse voorgekookte bietjes (al in blokjes gesneden) van de vers afdeling van de Albert Heijn gekocht. Lekker makkelijk!
  4. Vul je bladerdeeg driehoekjes met je geitenkaas-rode bietjes mengsel en vouw ze dicht. Druk de flapjes nog even extra dicht met een vork.
  5. Besmeer je flapjes met een geklutst ei, krijgen ze zo’n mooi glans laagje van!
  6. Bak je flapjes 20 minuutjes op 200 graden in het midden van de oven.

Liefs Ria en Laura

 

hapjehartighigh tea
0 comment
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Liefde voor bakken

previous post
“All over chocolate” brownietaart
next post
Frambozen kwarktaartje

You may also like

Video: vegetarische mini pizza’s

19/06/2019

Bladerdeeg rolletjes met mozzarella

30/01/2020

Taartjes in een glaasje!

19/07/2017

Chocolade karamel cupjes

15/01/2020

High Tea: Fruitbakjes met chocolademousse

11/07/2016

Kaasstengels met spekjes

16/02/2018

High Tea: Spinazie-feta flapje

26/06/2016

High tea: Tomaten-mozzarella tarteletjes

03/07/2016

Carpaccio pizza

16/01/2019

Quiche met salami en spinazie

18/04/2018

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Wij zijn Ria & Laura, moeder en dochter en wij zijn gek op bakken! Wij bakken taartjes, cupcakes, brownies en allerlei andere lekkere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust even rond op onze blog!

Zoeken

Social media

Facebook Instagram Pinterest Youtube Email Bloglovin

Volg ons via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven bij liefdevoorbakken.nl en blijf op de hoogte van nieuwe posts en artikelen.

Onze favoriete producten

Populaire recepten

  • 1

    Hoe maak je een cijfertaart?

    12/08/2018
  • 2

    Witte chocolade cheesecake in een glas

    31/03/2017
  • 3

    Mascarpone crème

    23/10/2016
  • 4

    No bake Oreo kwarktaart

    28/03/2016
  • 5

    Basisrecept voor stevige chocolade ganache (voor het afsmeren van een taart)

    15/12/2015
  • 6

    Monchou kersen trifle

    01/02/2017
Sale juli 2019
Naast het bakken van koekjes, maakt deze site ook gebruik van cookies.
Door verder te gaan op deze site, accepteer je het gebruik hiervan. Meer weten? Lees meer
mytaste.nl
myTaste.be

Volg ons op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
 

Reacties laden....