Tijd voor nog een kerstrecept! Wat dachten jullie van deze lekkere bladerdeeghapjes met brie en walnoten? Leuk voor als je allemaal losse hapjes serveert met Kerstmis!
Ingrediënten
- 3 plakjes bladerdeeg
- stukje brie
- handje walnoten
- paneermeel
- mini cupcake bakvorm
- boter om de bakvorm in te vetten
Instructies
- Ontdooi de plakken bladerdeeg en vet de bakvorm goed in.
- Snijd de plakjes bladerdeeg in vier vierkantjes. Doe in elk vormpje een stukje bladerdeeg.
- Prik gaatjes in de bodempjes en strooi hier een klein beetje paneermeel overheen.
- Snijd de brie in stukjes en vul elk vormpje met stukjes brie.
- Hak ook de walnoten grof en strooi deze erover heen.
- Bak je bladerdeeg hapjes 10 – 12 minuten op 200 graden, totdat ze mooi goudbruin zijn.
Deze bladerdeeghapjes zijn warm het lekkerst! Dan smelt de brie zo lekker.
Liefs Laura