Deze heerlijke croissantjes met frambozen en pure chocolade zijn super lekker en het perfecte ontbijt voor jouw zondagochtend! Verwen jezelf eens met deze heerlijke broodjes! Een aanrader!
Met Pasen wilde ik eigenlijk al deze croissantjes maken, maar door allerlei deadlines met mijn studie had ik er gewoon geen tijd voor! Maar dit recept zat nog steeds in mijn achterhoofd, dus ik heb ze alsnog gemaakt! En ze zijn super lekker! Heel makkelijk om te maken en nét even wat spannender dan een gewoon croissantje. Deze zijn zeker aan te raden voor jou zondagochtend ontbijtje.

Ingrediënten
- 1 blik croissantjesdeeg
- pure pasta
- verse frambozen
- 1 ei
Instructies
- Verwarm je oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met een stuk bakpapier.
- Haal je croissantjesdeeg uit het blik en snijd hier een stukje uit (zoals op de verpakking staat beschreven).
- Smeer de pure pasta op het deeg. Verdeel een rijtje frambozen op hierop. Rol je croissantjes op zoals aangegeven op de verpakking.
- Bestrijk de croissantjes met een opgeklopt ei.
- Bak de croissantjes 12 minuten op 200 graden. Enjoy!