Liefde voor bakken
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact

Liefde voor bakken

Een blog over taartjes en baksels

Ontbijt & lunch

Croissantjes met pure chocolade en frambozen

by Liefde voor bakken 20/04/201803/12/2019
written by Liefde voor bakken 20/04/201803/12/2019
Croissantjes

Deze heerlijke croissantjes met frambozen en pure chocolade zijn super lekker en het perfecte ontbijt voor jouw zondagochtend! Verwen jezelf eens met deze heerlijke broodjes! Een aanrader!

Met Pasen wilde ik eigenlijk al deze croissantjes maken, maar door allerlei deadlines met mijn studie had ik er gewoon geen tijd voor! Maar dit recept zat nog steeds in mijn achterhoofd, dus ik heb ze alsnog gemaakt! En ze zijn super lekker! Heel makkelijk om te maken en nét even wat spannender dan een gewoon croissantje. Deze zijn zeker aan te raden voor jou zondagochtend ontbijtje.

Croissantjes

Croissantjes met pure chocolade en frambozen

Liefde voor bakken Deze heerlijke croissantjes met frambozen en pure chocolade zijn super lekker en het perfecte ontbijt voor jouw zondagochtend! Verwen jezelf eens met… Printen
Cijfer 5.0/5
( 1 gestemd )

Ingrediënten

  • 1 blik croissantjesdeeg
  • pure pasta
  • verse frambozen
  • 1 ei

Instructies

  1. Verwarm je oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met een stuk bakpapier.
  2. Haal je croissantjesdeeg uit het blik en snijd hier een stukje uit (zoals op de verpakking staat beschreven).
  3. Smeer de pure pasta op het deeg. Verdeel een rijtje frambozen op hierop. Rol je croissantjes op zoals aangegeven op de verpakking.
  4. Bestrijk de croissantjes met een opgeklopt ei.
  5. Bak de croissantjes 12 minuten op 200 graden. Enjoy!

croissantjesontbijt
0 comment
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Liefde voor bakken

previous post
Quiche met salami en spinazie
next post
Plaatcake met peertjes

You may also like

Video: Chocolate chip bananen pannenkoekjes

15/11/2018

Ontbijtsmoothie met mango en aardbeien

12/07/2017

Ontbijt wafels met aardbeien en kokos

05/05/2019

Bananenbrood met noten

16/02/2020

Ontbijtquiches met zalm en spinazie voor Pasen

18/04/2019

Bananenbrood met Griekse yoghurt en appel-kaneel

05/05/2017

Bananenbrood met bosbessen

04/01/2017

Bananenbrood met kokos en chocola

29/04/2020

Appel kaneel muffins met havermout

10/02/2017

Griekse yoghurt pannenkoekjes

05/01/2018

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Wij zijn Ria & Laura, moeder en dochter en wij zijn gek op bakken! Wij bakken taartjes, cupcakes, brownies en allerlei andere lekkere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust even rond op onze blog!

Zoeken

Social media

Facebook Instagram Pinterest Youtube Email Bloglovin

Volg ons via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven bij liefdevoorbakken.nl en blijf op de hoogte van nieuwe posts en artikelen.

Onze favoriete producten

Populaire recepten

  • 1

    Hoe maak je een cijfertaart?

    12/08/2018
  • 2

    Witte chocolade cheesecake in een glas

    31/03/2017
  • 3

    Mascarpone crème

    23/10/2016
  • 4

    No bake Oreo kwarktaart

    28/03/2016
  • 5

    Monchou kersen trifle

    01/02/2017
  • 6

    Basisrecept voor stevige chocolade ganache (voor het afsmeren van een taart)

    15/12/2015
Sale juli 2019
Naast het bakken van koekjes, maakt deze site ook gebruik van cookies.
Door verder te gaan op deze site, accepteer je het gebruik hiervan. Meer weten? Lees meer
mytaste.nl
myTaste.be

Volg ons op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
 

Reacties laden....