Liefde voor bakken
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact

Liefde voor bakken

Een blog over taartjes en baksels

Ontbijt & lunchPasen

Ontbijtquiches met zalm en spinazie voor Pasen

by Liefde voor bakken 18/04/201916/04/2019
written by Liefde voor bakken 18/04/201916/04/2019
Ontbijtquiches met zalm en spinazie voor Pasen

Ik ben altijd zo gek op Paasontbijtjes. Wij doen altijd croissantjes, bolletjes, jus d’orange en een heerlijk eitje. Maar dit jaar vond ik het wel eens tijd voor een nieuw soort ontbijtje! Ontbijtquiches met zalm en spinazie, heerlijk!

Wat doen jullie met Pasen? Laten jullie het aan je voorbij gaan of nemen jullie even de tijd voor een heerlijk ontbijt of brunch? Ik probeer altijd vrij te krijgen tijdens het paasweekend, zodat ik bij het ontbijt bij mijn ouders kan aanschuiven. Vaak gaan we dan ook even een heerlijke boswandeling maken en spelen we een potje rummicub. Van die heerlijk ontspannen dagen, heb er nu al zin in.

Ontbijtquiches met zalm en spinazie voor Pasen

Ontbijtquiches met zalm en spinazie

Liefde voor bakken Ik ben altijd zo gek op Paasontbijtjes. Wij doen altijd croissantjes, bolletjes, jus d’orange en een heerlijk eitje. Maar dit jaar vond… Printen
Aantal: 6 quiches
Cijfer 5.0/5
( 1 gestemd )

Ingrediënten

  • boter
  • 6 witte vierkante boterhammen (Casino brood Albert Heijn)
  • 100 gram gerookte zalm
  • twee volle handjes verse spinazie
  • 6 eieren
  • snufje peper en zout
  • muffinvorm voor minimaal 6 muffins
  • deegroller

Instructies

  1. Vet de muffinvorm in met boter.
  2. Snijd de korstjes van de boterhammen en rol ze plat met een deegroller.
  3. Doe ze in de muffinvorm en druk ze aan. Zodat je een kommetje van brood hebt.
  4. Roerbak kort de spinazie en snijd de zalm in kleine stukjes.
  5. Verdeel de spinazie en de zalm over de 6 vormpjes.
  6. Breek een ei boven elk broodcupje. Doe hier een snufje zout en peper overheen.
  7. Bak je muffins ongeveer 20 tot 25 minuten op 175 graden in het midden van de oven. Houdt ze goed in de gaten. Want je wilt niet dat het brood te donker wordt, maar je wilt wel dat het ei goed gaart.

Ontbijt smakelijk en fijne Pasen!

Liefs Laura

0 comment
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Liefde voor bakken

previous post
Paastaartje met advocaat
next post
Frisse smoothie met aardbeien en blauwe bessen

You may also like

Croissantjes met banaan en chocola

13/04/2017

Appel kaneel muffins met havermout

10/02/2017

Ontbijtsmoothie met mango en aardbeien

12/07/2017

Kwark gebakjes voor Pasen

20/03/2016

Paastaartje met advocaat

16/04/2019

Croissantjes met pure chocolade en frambozen

20/04/2018

Havermout pannenkoekjes met chocola en aardbei

13/09/2017

Pancakes met frambozen en roomkaascrème

26/03/2020

Zelf ham kaas croissantjes maken

25/01/2017

Snel nog even Paaskoekjes bakken!

03/04/2015

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Wij zijn Ria & Laura, moeder en dochter en wij zijn gek op bakken! Wij bakken taartjes, cupcakes, brownies en allerlei andere lekkere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust even rond op onze blog!

Zoeken

Social media

Facebook Instagram Pinterest Youtube Email Bloglovin

Volg ons via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven bij liefdevoorbakken.nl en blijf op de hoogte van nieuwe posts en artikelen.

Onze favoriete producten

Populaire recepten

  • 1

    Hoe maak je een cijfertaart?

    12/08/2018
  • 2

    Witte chocolade cheesecake in een glas

    31/03/2017
  • 3

    Mascarpone crème

    23/10/2016
  • 4

    No bake Oreo kwarktaart

    28/03/2016
  • 5

    Monchou kersen trifle

    01/02/2017
  • 6

    Basisrecept voor stevige chocolade ganache (voor het afsmeren van een taart)

    15/12/2015
Sale juli 2019
Naast het bakken van koekjes, maakt deze site ook gebruik van cookies.
Door verder te gaan op deze site, accepteer je het gebruik hiervan. Meer weten? Lees meer
mytaste.nl
myTaste.be

Volg ons op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
 

Reacties laden....