IJs & drankjes
Leave a comment

Zomerse ananas smoothie

DSC_0811bn

Ik ben nu een tijdje bezig met een nieuwe levensstijl aan te houden, waarin ik meer sport en gezonder eet (zodat ik dus meer taartjes kan eten tussendoor). En ik ben niet helemaal van de eiwitpoeders en supplementen, dus ik zorg dat ik mijn vitamientjes op een andere manier binnen krijg! Zoals met deze heerlijke smoothie met ananas! Makkelijk om te maken en een heerlijke beloning na een workout!

Als je niet zo van het sporten bent, is deze smoothie dus ook heel erg lekker! Die ananas maakt het lekker zoet en dus een heerlijke verfrissing voor op zomerse dagen!

Wat heb je nodig?

  • 250 ml magere kwark
  • 1 banaan
  • handje bevroren ananas

Aan de slag!

Gooi alle ingrediënten in de blender en mixen maar! Schenk in een glas en geniet!

Je mag deze smoothie natuurlijk ook gewoon met verse ananas maken. Maar de bevroren ananas zorgt er wel voor dat je smoothie lekker koud is! Dit recept is voor twee kleine glaasjes of één normaal glas. Ik drink deze portie in mijn eentje.

Liefs Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.