IJs & drankjes
Leave a comment

Bramen milkshake

Bramen milkshake
Ooooh lieve bakkers, het wordt steeds warmer! Dus daarom vandaag een receptje dat zorgt voor de nodige verkoeling tijdens deze dagen: namelijk een bramen milkshake! Laten we meteen aan de slag gaan!

Laura: Ik kan mij nog herinneren dat ik vroeger als kind een keer bramen ben gaan plukken met mijn vader in het bos. Ik was jong, ik kan mij niet meer herinneren waar dat is geweest. Maar wat ik wel weet is dat ik het jaar daarna weer bramen wilde plukken, maar dat ik zo jong dat ik was, niet wist op welk moment de bramen te plukken zijn! Nu weten we wel wanneer de bramen weer in de winkels liggen en gaan we er meteen op af!

Vorige week hadden we ook al een lekker recept met bramen, namelijk deze heerlijke bramengebakjes met bladerdeeg. Vandaag dus deze heerlijke frisse bramen milkshakes. Omdat de bramen in de aanbieding waren!

Benodigdheden:

  • 250 gram slagroom ijs
  • 250 ml halfvolle yoghurt
  • 150 gram bramen
  • 2 tl citroensmaakstof

Dit is een recept voor 4 kleine of 2 grote glazen.

Aan de slag!

  1. Gooi je yoghurt, ijs en de bramen in de blender en mix door elkaar.
  2. Giet de milkshake in leuke glazen en doe er een leuk rietje in!

Wij denken dat bramen wel behoren tot ons meest favoriete fruit! Samen met frambozen en aardbeien!  Snel nog meer milkshakes maken met andere smaken? Laat ons weten of jullie dit leuk vinden!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.