IJs & drankjes
Leave a comment

Yoghurt bananen ijsjes

bananen ijsjes

Het mooie zomer weer laat ons ontzettend in de steek. De afgelopen weken is het vooral bewolkt, hier en daar regen en ik moest afgelopen week zelf een pyjama broek aan ’s nachts! Waar gaat dit heen? Oké ik moet toegeven, ik ben een kou kleum. Maar omdat ik toch een beetje wil doen alsof het nog mooi weer wordt, heb ik ijsjes voor jullie gemaakt!

Deze ijsjes zijn echt super makkelijk te maken. Dus ik raad jullie allemaal aan om wanneer er kans is op zon, meteen deze ijsjes in de vriezer te leggen. Je weet nooit dat je ineens zin hebt in een lekkere verfrissing!

Wat heb je nodig voor deze super lekkere ijsjes?

  • 150 ml magere yoghurt
  • 1 banaan
  • half zakje vanille suiker

Aan de slag!

Gooi alle ingredriënten in de blender en mixen maar! Verdeel de mengsel in je ijsjes vorm en doe in de vriezer.

Wel even een kleine notitie: de hoeveelheden die ik heb gebruikt zijn voor 4 kleine ijsjes met de silikomart ice cream mould. Gebruik je nou zelf grotere ijsjesvorm, dan moet je wel wat meer maken!

Ik ga nu even genieten van een ijsje, ondanks dat het nu op het moment van het schrijven van dit artikel slechts 17 graden is (het is avond).

Liefs Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.