Liefde voor bakken
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact

Liefde voor bakken

Een blog over taartjes en baksels

IJs & drankjesMaterialen & gereedschap

Makkelijke aardbeienijsjes met de Silikomart Ice Cream mould!

by Liefde voor bakken 14/08/201605/12/2018
written by Liefde voor bakken 14/08/201605/12/2018
IMG_0424n

Het weer is nog niet zo heel geweldig op dit moment, maar er schijnt toch beter weer aan te komen volgende week! Dus gaan we eens lekker ijsjes maken! Dit recept is super gemakkelijk en echt heel lekker!

Ik wilde al een tijdje ijsjes maken, maar ik liep tegen één groot probleem aan (of liever gezegd, een ‘klein’ probleem) en dat is dat een heel iniminie vriesvakje heb in mijn koelkast. Zo eentje met een deurtje, dus geen vrieslades zoals de meesten van ons. In dat kleine vriesvakje van mij kunnen de meeste ijshouders niet! Omdat ze te groot zijn! Maar toen wees mijn moeder mij op deze mould van Silikomart: een liggende mould waar je ijsjes en fingerfood mee kan maken! Perfect! Dus ik ben aan de slag gegaan!

Makkelijke aardbeienijsjes met de Silikomart Ice Cream mould!
Makkelijke aardbeienijsjes met de Silikomart Ice Cream mould!
IMG_0424n

Makkelijke aardbeienijsjes

Liefde voor bakken Het weer is nog niet zo heel geweldig op dit moment, maar er schijnt toch beter weer aan te komen volgende week!… Printen
Aantal: 4 kleine ijsjes
Cijfer 5.0/5
( 1 gestemd )

Ingrediënten

  • 250 gram aardbeien
  • 3 el poedersuiker
  • blender / staafmixer
  • Silikomart mini icecream mould

Dit recept is gemaakt voor 4 kleine ijsjes met de silikomart mini icecream mould. Mocht je nou toch een eigen ijsjesmal gebruiken, reken dan de hoeveelheden even om.

Instructies

  1. Gooi je ingrediënten in de blender (of gebruik een staafmixer) en maak het fijn tot een glad mengsel. Giet je mengseltje in de mould. Steek in elke mould een stokje en leg de mould voorzichtig in de vriezer. Laat dit ongeveer 3 à 4 uur opstijven. Ik heb ze er een nachtje in laten staan, dan weet je helemaal zeker dat ze goed bevroren zijn!
  2. Bij het eruit halen was het nog wel eventjes kijken hoe ik dat het best moest doen. Zoals je ziet op de foto zit het stokje door een gleufje. Dus moet je eerst het ijsje voorzichtig los maken, en dan vanaf de bovenkant eruit halen. Het was even rommelen, maar uiteindelijk kwamen alle vier de ijsjes er goed uit!

IMG_0424n

IMG_0420bn

Zoals je ziet komen de ijsjes echt geweldig uit de mould! Je kan heel goed de vormen terug zien! Ik ben meteen ontzettend fan en heb de hele avond zitten googlen naar meer moulds en vormen. Echt een aanrader.

Liefs Laura

aardbeienijsijsjes
2 comments
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Liefde voor bakken

previous post
Healthy chocolade bananenbrood met noten
next post
Marmercake met chocoladeganache

You may also like

Chocolade-aardbei ijstaartje

10/06/2018

Nutella milkshake

14/09/2016

Warme witte chocolademelk

12/01/2018

Nordicware Heritage Bundtpan: marmercake met Nutellasaus

16/10/2016

Frambozen smoothie met Griekse yoghurt

28/04/2017

Smoothie met goede voornemens

10/01/2019

Pepernoten ijs

21/11/2018

Bosbessen avocado smoothie

25/01/2019

Semifreddo cupcakes met aardbeien

25/06/2017

Bramen milkshake

25/07/2018

2 comments

Chiara 14/08/2016 - 14:53

Looks jummie!

Reply
Shifra 20/08/2016 - 09:43

Dit zijn léuke ijsvormpjes zeg!! En überhaupt, de ijsjes zien er heerlijk uit! <3

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Wij zijn Ria & Laura, moeder en dochter en wij zijn gek op bakken! Wij bakken taartjes, cupcakes, brownies en allerlei andere lekkere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust even rond op onze blog!

Zoeken

Social media

Facebook Instagram Pinterest Youtube Email Bloglovin

Volg ons via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven bij liefdevoorbakken.nl en blijf op de hoogte van nieuwe posts en artikelen.

Onze favoriete producten

Populaire recepten

  • 1

    Hoe maak je een cijfertaart?

    12/08/2018
  • 2

    Witte chocolade cheesecake in een glas

    31/03/2017
  • 3

    Mascarpone crème

    23/10/2016
  • 4

    No bake Oreo kwarktaart

    28/03/2016
  • 5

    Basisrecept voor stevige chocolade ganache (voor het afsmeren van een taart)

    15/12/2015
  • 6

    Monchou kersen trifle

    01/02/2017
Sale juli 2019
Naast het bakken van koekjes, maakt deze site ook gebruik van cookies.
Door verder te gaan op deze site, accepteer je het gebruik hiervan. Meer weten? Lees meer
mytaste.nl
myTaste.be

Volg ons op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
 

Reacties laden....