Behind the scenes
comments 2

Terugblik naar 2015

#bestnine2015

Omdat 2015 het jaar is geweest dan liefdevoorbakken.nl is gelanceerd (en we echt ontzettend veel goeie en positieve reacties hebben gekregen), leek het ons leuk om eens terug te blikken naar wat wij nou eigenlijk allemaal hebben bereikt. We kijken samen naar de meest populaire artikelen van liefdevoorbakken.nl, naar de beste 9 foto’s op Instagram (#bestnine2015) en een korte blik naar de statistieken van Facebook. Kortom: even alle feitjes op een rijtje!

Leuk om te weten:

We hebben de blog op 22 juli 2015 gelanceerd. En sindsdien hebben we  41 artikelen voor jullie geschreven. Dit alles zorgt voor meer dan 3.000 bezoekers, die inmiddels meer dan 8.500 views hebben opgeleverd! En per maand blijven we groeien! Ook zijn er nu 73 mensen die op onze site zijn aangemeld via e-mail. Allemaal statistieken waar wij heel erg blij van worden :)

Meest bekeken artikelen op liefdevoorbakken.nl

1. Minion taart

Miniontaart

Dit artikel is ruim het meest bekeken artikel op onze site! We hadden tijdens het brainstormen besloten om maar eens een minionreeks te maken. Minions zijn nou eenmaal populair en wij vonden dat we niet achter konden blijven. (1.363 views)

2. Hoe maak je een minion 3d taart?

DSC_6318bewerkt

Je zou bijna denken dat wij alleen maar minionartikelen hebben geschreven in 2015, wat echt wel mee valt! Maar ook dit artikel over de minion 3d taart heeft het heel goed gedaan. Juist omdat het een spektakeltaart is, die je niet elke dag maakt.

3. Minion cupcakes

Minion cc

Tja, wat moeten we hier nou nog van zeggen. Nog meer minionliefde?! Iemand?

4. Vierkante taart bekleden met The Mat

The matt

Het artikel over The Mat is een heel handig artikel, met veel technische uitleg. Zeker een aanrader voor de mensen die moeite hebben met het bekleden van een vierkante taart!

5. Hoe maak je een minion topper?

Minion topper

We kunnen met een gerust hart zeggen dat de minionreeks een succes is geweest. En dat minions voorlopig nog wel even heel erg populair zijn. Een toppers maken blijft altijd leuk. Er zullen in 2016 nog veel meer leuke toppers volgen!

Omdat er zo ontzettend veel minions in de top 5 staan, hier nog even nummer 6 t/m 10. Klik op de links om naar de artikelen te gaan.

6. Pepernotenkwarktaart

7. Review: de Bakzolder mix voor herfstcake

8. Stroopwafelcupcakes 

9. Cupcake ijsjes met de Wilton Three-color Coupler 

10. Snelle eenvoudige caramelsaus 

Instagram

Overal op Instagram zie je de #bestnine2015 hashtag verschijnen. Dus vonden ook wij dat we niet achter konden blijven. Heel leuk om te zien: dit zijn weer veel andere foto’s dan de artikelen uit de top 10. De pepernoten kwarktaart, de 3d minion en de stroopwafelcupcakes zijn de enige overeenkomsten.

#bestnine2015

Totaal hebben we 46 foto’s gepost, met daarop 1.466 likes! De Zweedse appeltaart heeft totaal 94 likes gekregen, het hoogste aantal tot nu toe! En totaal 100 volgers!

Facebook

Via facebook hebben we de meeste volgers weten te bemachtigen. We komen inmiddels op meer dan 1.100 likes uit.

Het artikel over de Bakzolder herfstcake dit het op facebook het uitstek het beste. Waarschijnlijk omdat daar een winactie aan verbonden was. Dat blijft toch erg gevoelig! En in 2016 zullen er nog veel meer winacties komen :)

Herfstcake

Wij zijn enorm trots op wat wij tot nu toe in 5 maanden tijd hebben bereikt! Dat is nogal wat! We hopen dat we binnen en niet al te lange tijd bij de grote jongens kunnen voegen :)

Nog plannen voor 2016?

Ja dat hebben we zeker! We zijn al een tijdje bezig met de layout van liefdevoorbakken.nl op te frissen, dat gaan we in 2016 afmaken. Daarnaast liggen er plannen voor onze eigen youtube-kanaal en willen we proberen meer artikelen per week te uploaden (ongeveer 2-3). Ook lijkt het ons leuk om te starten met een aantal vaste rubrieken, zoals ‘behind the scenes’ en ‘tips&tricks’. Daar volgt in 2016 nog veel meer over.

Beste wensen voor al onze lieve bezoekers! Zonder jullie was dit alles niet mogelijk geweest. We gaan er een 2016 vol lekkere baksels van maken!

Liefs van het liefdevoorbakken-team,

Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.