Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken recepten van september

september2

Het is weer zover! Tijd voor een terugblik naar de afgelopen maand! In september hadden we weer ons normale recepten schema aangehouden: 3 artikelen per week. We hebben weer een mooie top 5 van de best bekeken recepten voor jullie. Kijk mee!

1. Hazelnoten schuimtaart met Nutella

We hadden al heel lang een schuimtaartje op ons lijstje staan! En deze variant met Nutella is echt super lekker!

2. Ananas kwarktaart

Deze kwarktaart met ananas was voor de verjaardag van Laura en echt super lekker! Heerlijk fris van smaak. En zonder dat je het ziet, is deze van twee verschillende lagen voorzien, waardoor je ultieme smaak hebt in elke hap!

3. Kaneelkoekjes met chocolade

Koekjes bakken is altijd leuk! Kun je zo even tussendoor doen en voor je het weet heb je een trommeltje vol! Deze kaneelkoekjes zijn met stukjes chocola.

4. Mini brownie blokjes met pecannoten

Brownies blijven één van onze favoriete baksels om te maken én om te eten! Hou je van chocola? Dan moet je deze ook eens proberen. Lekker chewy van binnen en die pecannootjes geven een extra bite!

5. Triple chocolate vlaai

Deze vlaai bestaat uit drie (!) soorten chocolade! Kan je bijna niet mee in de mist gaan, zó yummie! En in het onderste laagje zit ook nog wat Bailey’s in verwerkt.

Op naar oktober! Dat belooft weer een heerlijke bakmaand te worden! We hebben al een aantal hele leuke recepten en artikelen op de planning staan, dus stay tuned! Vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagramPinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.