Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken artikelen februari

Best bekeken artikelen februari

Ietsje aan de late kant! Aangezien het inmiddels al maart is. Maar beter laat dan nooit. Vandaag nemen we met jullie de best bekeken artikelen door die we in februari hebben geüpload. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

Omdat op dit moment de minions elke maand het meest populair zijn, hebben we besloten om dit artikel een klein beetje aan te passen. Nu laten we jullie niet de top 5 van alle artikelen zien (omdat dat misschien een beetje saai zal worden met al die minions), maar een top 5 van de artikelen die deze maand online zijn gekomen. Zo kunnen we die nog een keertje in de zonnetje zetten.

1. Bailey’s mascaponetaart

Koffietaart

Deze taart viel enorm in de smaak! Laagjes taarten zijn echt één van onze favoriete dingen om te maken.

2. Basisrecept voor buttercream icing

Buttercream icing

We hebben de afgelopen twee maanden enorm veel basisrecepten online gezet. Zo ook deze buttercream icing! Ontzettend geschikt voor het spuiten van bloemen. Net iets steviger dan gewone botercrème.

3. Hartenmand met bloemetjes

mandtaart

In februari is het ook Valentijn geweest, en moesten we natuurlijk ook een mooie hartentaart maken. Omdat we zoveel geoefend bezig zijn geweest met basisrecepten voor icing en botercrème, leek het ons ook een goed idee om jullie een taart met gespoten bloemen te laten zien!

4. Oreo® cheesecake

Oreo cheesecakes

Dit is persoonlijk één van onze favoriete taarten die we tot nu toe hebben gemaakt! En wat is ie lekker! Deze taart komt uit het boek: ‘Cheesecakes van Berko’, en in dit artikel kun je lezen hoe je hem kan winnen!

5. Basisrecept voor Royal Icing

Royal Icing

Dit recept is heel handig voor als je koekjes wilt versieren met Royal Icing. We geven meteen wat tips weg over de dikte van Royal Icing.

Foto met meeste likes op Instagram

2016-03-03 14.16.17

Ook op Instagram is de Oreo Cheesecake het meest populair! En dat is ook wel te begrijpen, hij ziet er zo lekker uit!

Klik op de linkjes om naar de recepten te gaan! Enjoy!

We hebben trouwens een youtube-kanaal aangemaakt! Er staan nog geen video’s op, maar we zouden het wel erg leuk vinden als jullie je alvast abonneren! Dan ben jij de eerste op de hoogte van ons allereerste filmpje :)

Liefs van het liefdevoorbakken-team

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.