Behind the scenes
Leave a comment

Plog #3 – zondag 9-10-2016

plog-3

Wij hebben regelmatig ‘bakdagjes’. Dan gaan we samen heerlijk de hele dag bakken, fotograferen en filmen. We maken nieuwe plannen en schrijven nieuwe artikelen. Fijne dagen waarbij er hard gewerkt wordt! Zondag 9 oktober hadden we weer zo’n dagje en we hebben er een plog van gemaakt. Kijken jullie mee?

We hebben grootse plannen vandaag! We hebben namelijk al een tijdje een aantal baksels in ons hoofd en die willen we dit weekend maken. Ongeveer een maandje geleden bestond onze blog namelijk een jaar! Dus wij dachten dat het wel leuk zou zijn om dit toch nog te vieren met een spektakelweek! Een week vol spektakeltaarten! Dus de dag hiervoor hebben we al flink staan bakken. Voor alle verschillende baksels zijn de cakes en biscuittaarten al klaar. Zo kunnen we meteen aan de slag!

We beginnen met de grootste taart van allemaal: een naked cake! En we kunnen zeggen, deze is iets wat groter uitgevallen dan van te voren de bedoeling was. Er zitten wel 4 cakes in deze taart!

img_1315bn

Op deze foto moeten de cakes nog wat bijgesneden worden hoor, nu zijn ze nog wel heel kolossaal!

img_1318bn

De cakes worden bijgeschaafd en op de foto gezet voor het artikel. Dit keer maken we de foto’s wel weer buiten, maar dan met wit kleed als ondergrond!

Tijd om de taart op te bouwen!

img_1334bn

Taartje af! En wij zijn blij met het eindresultaat! Dus we appen meteen even deze foto naar de familie, dat ze taart kunnen komen eten :)

Tussendoor halen we snel even nog wat boodschapjes, zodat we ook alles hebben voor de tweede grote taart kunnen maken!

Deze gaan we filmen, voor ons youtubekanaal (even abonneren allemaal!), dus dat kost altijd even wat extra voorbereiding. De plek waar we willen filmen moeten we klaar maken, de camera’s moeten worden ingesteld en uiteraard moeten alle spullen klaar staan! Dit keer smeren we de taart alvast af, omdat het bij dit taartje vooral gaat om de decoratie.

 

Het taartje is afgesmeerd, de botercrème zit in de spuitzakken, filmen maar!

img_1396bn

Tadaaa! We hebben een prachtige rosettentaart voor jullie gefilmd en we zijn er super trots op! Ook deze komt online in de spektakelweek!

Aan het eind van zo’n dag zijn we altijd ontzettend moe, dus we besluiten om de laatste taart die op de planning stond een dagje op te schuiven. Hier dus nog even geen sneakpeek van, daar moeten jullie nog even op wachten!

img_1399bn

We sluiten af met (uiteraard) een stukje taart. Even napraten en nieuwe plannen maken.

Houd onze website in de gaten voor onze feestweek! Volgende week komen de drie spektakeltaarten online! En… er is volgende week ook nog iets te winnen!! Yay!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.