Boeken
comments 3

Review: Cheesecakes van Berko

Cheesecakes van Berko

Cheesecakes, wij zijn er inmiddels gek op! We hebben er nog niet heel veel gemaakt. Maar sinds we dit boekje in handen hebben, zijn ook de cheesecakes niet meer weg te denken uit onze keuken! En dit boek ‘Cheesecakes van Berko‘ laat zien dat het maken van cheesecakes helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn! Kijken jullie mee?

Eerste indruk

Cheesecakes van Berko lijkt op het eerste gezicht meteen een heel aantrekkelijk bakboek. Het is een handzaam boekje, met een aantrekkelijke kaft. Daar wordt iedere bakker blij van. De inhoudsopgave is dan ook meteen super overzichtelijk. Alles is ingedeeld op soort. Dus als jij je nou toch een beetje schuldig voelt over alle calorieën die in een cheesecake zitten, kies je bijvoorbeeld voor een fruitige variant (pik je toch nog wat vitamientjes mee).

Cheesecakes van Berko

De inhoud

Het boekje begint met een basisuitleg, waarbij de basisingrediënten, het keukengerei, de verschillende toppings en de cheesy steps worden besproken. Bij de cheesy steps wordt de basis gelegd voor alle cheesecakes.

Cheesecakes van Berko

De rest van het boekje bestaat uit recepten met een duidelijke uitleg en een foto. De vormgeving spreekt ons erg aan. Daarbij zijn de foto’s aantrekkelijk: we zouden zo een stukje cheesecake uit de bladzijde willen halen. :)

Cheesecakes van Berko

Eindoordeel

Onze eerste indruk is ontzettend goed! Boek ziet er goed uit. Recepten zijn op verschillende niveau’s. Hier houden wij van! Je hoeft niet meteen een pro bakker te zijn om deze recepten te kunnen maken. Wij hadden wel verwacht dat er ook no-bake cheesecakes in zouden staan, maar dat is niet het geval. Alle cheesecakes in dit boekje moeten in de oven.

Maar toch, als je van cheesecakes houdt, kun je met dit boekje echt je hart ophalen!

We mogen van dit boekje twee recepten testen die we met jullie gaan delen! Dus houdt de website goed in de gaten! Dan laten we jullie meteen onze mening over de recepten weten.

Cheesecakes van Berko

Cheesecakes van Berko is geschreven door Steve Schouflikir en gefotografeerd door Akiko Ida. Uitgeverij: Good Cook. Bevat totaal 71 pagina’s vol heerlijkheid.

Liefs Ria & Laura

 

 

Deze review bevat producten die door een merk / bedrijf naar ons zijn opgestuurd.

 

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

3 Comments

  1. Pingback: Meringue & Bosbessen Cheesecake – Liefde voor bakken

  2. Pingback: Oreo® cheesecake – Liefde voor bakken

  3. Pingback: Winactie: Cheesecakes van Berko – Liefde voor bakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.