Winacties
comments 2

Winactie: Cheesecakes van Berko

Cheesecakes van Berko

Na een review van het boek ‘Cheesecakes van Berko‘ en maar liefst twee cheesecake recepten (bosbessen-meringue & Oreo), vinden wij dat we deze serie goed moeten afsluiten. Wij zijn namelijk heel erg fan van dit fijne boekje. Dus geven we er eentje weg! Benieuwd hoe jij een gratis ‘Cheesecakes van Berko‘ -boekje kan bemachtigen? Lees snel verder!

We kunnen wel de conclusie trekken dat we dit een heel erg leuk boekje vinden! Beide cheesecakes die wij hebben gemaakt vielen enorm in de smaak. En eigenlijk willen we de rest van de cheesecakes ook snel gaan bakken! Vooral die Milka Cheesecake, of de redvelvet.. Yummie! En het boekje kost maar €8,95! Vooral dat geld moet je hem eigenlijk gewoon in je kast hebben staan!

Maar om even tot het belangrijkste punt te komen van dit artikel: we gaan één ‘Cheesecakes van Berko’ -boekje verloten. Vanaf morgen is dit boek te koop via deze link op Theeentaartspulletjes.nl. Onder alle kopers verloten wij één gratis exemplaar! Deze winnaar wordt op 31 maart bekend gemaakt. Deze winnaar krijgt het geld van het boekje (+verzendkosten) terug gestort op zijn rekening!

Dus:

  • Vanaf morgen is ‘Cheesecakes van Berko’ hier te koop
  • Op 31 maart verloten we onder de kopers één exemplaar
  • Dan krijgt de winnaar het aankoopbedrag + verzendkosten teruggestort op zijn rekening

Let op: je doet dus alleen mee als je het boekje daadwerkelijk aanschaft! Dan maak je kans dat het aankoopbedrag (+verzendkosten) terug worden gestort op je rekening.

Cheesecakes van Berko

Even een kleine voetnoot: het boekje kan vanaf morgen al besteld worden, maar kan pas vanaf vrijdag 4 maart worden geleverd.

Doen jullie mee?

Cheesecakes van Berko is geschreven door Steve Schouflikir en gefotografeerd door Akiko Ida. Uitgeverij: Good Cook, Hilversum.

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.