Liefde voor bakken
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact
  • Home
  • Recepten
    • Menu #1
      • Basisrecepten
      • Taarten met oven
      • Taarten zonder oven
      • Vlaaien
      • Cakes
    • Menu #2
      • Cupcakes
      • Klein gebak
      • Brownies
      • High Tea
      • Koekjes
    • Menu #3
      • Hartige baksels
      • Snacks & tussendoortjes
      • Vullingen, toppings & sauzen
    • Menu #4
      • Toetjes
      • IJs & drankjes
      • Ontbijt & lunch
      • Traktaties
  • How to
    • Taarten decoreren
    • Cupcakes decoreren
    • Toppers boetseren
  • Feestdagen
    • Carnaval
    • Valentijn
    • Pasen
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Vaderdag
    • Sinterklaas
    • Kerstmis
    • Oud & nieuw
  • Food Talk
    • Reviews
      • Taarten & baksels
      • Boeken
      • Bakmixen
      • Materialen & gereedschappen
    • Hotspots
    • Behind the scenes
    • Best bekeken recepten
    • Bakfilmpjes
  • Over ons
  • Contact

Liefde voor bakken

Een blog over taartjes en baksels

Boeken

Review: Ik hou van Heel Holland Bakt Mee

by Liefde voor bakken 15/12/2019
written by Liefde voor bakken 15/12/2019
Review: Ik hou van Heel Holland Bakt Mee

Het is weer zo ver: het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt begint vanavond weer! Super leuk toch? Wij gaan kijken, jullie ook? En wij hebben het nieuwe boek ‘Heel Holland Bakt mee’ gekregen! Dus om helemaal in de baksferen te komen, vandaag een review over dit boek.

Eerste indruk

Het is weer een super mooi en kleurrijk boek, zoals we gewend zijn van Heel Holland Bakt. Er staan prachtig mooie grote foto’s in en alle recepten zijn goed uitgebreid uitgelegd. Het boek ziet er heel verzorgd uit. En Robèrt, Janny en André komen ook uitgebreid voor in het boek. Anders dan een aantal van de vorige boeken: geen foto’s van de kandidaten. Dus dat blijft nog even wachten op de eerste aflevering van vanavond.

Inhoud

De inhoud van dit boek is onderverdeeld in ingrediënten: specerijen, chocolade, rode vruchten, noten & zaden, appels & peren, snoep en groente. En daarnaast is er ook een hoofdstuk met de technische opdrachten. Wij hebben zomaar het idee dat dit wel eens de opdrachten kunnen zijn die de kandidaten ook moeten maken, dus kun je lekker meebakken! Deze opdrachten zijn goed uitgelegd en hebben lekker veel beeldmateriaal, houden wij wel van!

Bij veel opdrachten staan er bakweetjes bij of ‘Tips van Robèrt. Ook heel fijn! En er staat steeds een duidelijk lijstje met wat voor bakspulletjes je nodig hebt voor het recept. Wat ook heel leuk is: achterin het boek is er ruimte voor notities. Dus mocht je tijdens de afleveringen nog leuke tips krijgen, zet die dan meteen in je boek!

Eindoordeel

Super leuk boek met leuke recepten! We zijn hierdoor heel erg benieuwd naar het nieuwe seizoen van HHB. Wie weet gaan wij ook weer een technische opdracht van dit seizoen uitproberen. Altijd leuk om nieuwe dingen te leren!

En zoals Anna (winnares Heel Holland Bakt seizoen 2018-2019) zegt: “in dit boek vind je al het HHB-plezier, minus de stress”. Heerlijk toch? Nog een leuk ideetje: als jij nog een kerstcadeautje zoekt, koop dat dit boek! Bestel hem via deze link en dan help je ons een beetje!

Liefs Ria & Laura

0 comment
0
FacebookTwitterGoogle +Pinterest
Liefde voor bakken

previous post
Meringue kerstboompjes
next post
Kerst Charlotte taart met mango

You may also like

Review: Laura’s Bakery – het basisbakboek

14/10/2016

Review: Cheesecakes van Berko

26/02/2016

Review: Heel Holland Bakt Mee

30/09/2016

Review Nutella baksetje & Recept Nutella chocolade potjes

29/07/2016

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over ons

Over ons

Welkom op liefdevoorbakken.nl

Wij zijn Ria & Laura, moeder en dochter en wij zijn gek op bakken! Wij bakken taartjes, cupcakes, brownies en allerlei andere lekkere dingen. Nieuwsgierig? Kijk gerust even rond op onze blog!

Zoeken

Social media

Facebook Instagram Pinterest Youtube Email Bloglovin

Volg ons via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven bij liefdevoorbakken.nl en blijf op de hoogte van nieuwe posts en artikelen.

Onze favoriete producten

Populaire recepten

  • 1

    Hoe maak je een cijfertaart?

    12/08/2018
  • 2

    Witte chocolade cheesecake in een glas

    31/03/2017
  • 3

    Mascarpone crème

    23/10/2016
  • 4

    No bake Oreo kwarktaart

    28/03/2016
  • 5

    Monchou kersen trifle

    01/02/2017
  • 6

    Basisrecept voor stevige chocolade ganache (voor het afsmeren van een taart)

    15/12/2015
Sale juli 2019
Naast het bakken van koekjes, maakt deze site ook gebruik van cookies.
Door verder te gaan op deze site, accepteer je het gebruik hiervan. Meer weten? Lees meer
mytaste.nl
myTaste.be

Volg ons op Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - PenciDesign. All Right Reserved. Designed and Developed by PenciDesign


Back To Top
 

Reacties laden....