Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken recepten april 2018

aprilmettekst

Er is weer een maandje voorbij! Een maandje met veel zon én (helaas) ook veel regen! Maar bij ons zijn de lentekriebels al flink aanwezig! Vandaag een terugblik naar de afgelopen maand april. We hebben weer een mooie top 5 voor jullie samengesteld.

1. Chocolade zoenen van Heel Holland Bakt

Deze overheerlijke chocolade zoenen van Heel Holland Bakt wilden we al een tijdje proberen! En het was een succes! Ontzettend lekker!

2. Plaatcake met monchou en kersen

Plaatcake met monchou

Deze plaatcake was voor de verjaardag van Annika (zus/dochter) en was een groot succes! Het is een soort monchoutaart, maar dan met cake!

3. Frozen cheesecake bites

Cheesecake bites

In april hebben we een aantal heerlijke dagen gehad! Dus vonden wij het hoog tijd om een koud snackje te maken! Het het handige van deze snackjes is dat je ze een paar dagen eerder kan maken. Heb je vast wat staan voor het geval het ineens heerlijk zonnig weer wordt!

4. Plaatcake met peertjes

Deze plaatcake was ook voor een verjaardag. En het leuke van een plaatcake is dat je lekker veel gasten van taartjes kan voorzien. Die peertjes maken het ook nog eens lekker fris!

5. No bake oranjecakejes

Het was natuurlijk Koningsdag vorige week! Dus hebben we last minute toch nog even een oranje gebakje online gezet. En deze mag je ook wel op de andere dagen van het jaar maken hoor!

Vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagramPinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.