Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken artikelen maart

Best bekeken maart

Er is weer een maand voorbij! Dus dat betekend dat het weer tijd is voor een terugblik naar de artikelen die we afgelopen maand hebben gepubliceerd! We hebben weer een mooie top 5 voor jullie!

1. Kwark gebakjes voor Pasen

Paasgebakjes met kwark

Deze vierkante petitfours voor de Paasdagen is toch wel het meest populaire artikel van maart! Ze zijn vrij makkelijk om te maken, en zien er ontzettend spectaculair uit met die laagjes!

2. Latte Macchiato taart

Latte macchiatto

Op de tweede plek staat de Latte Machiatto taart! Ook deze taart is weer opgebouwd uit verschillende lagen. Hierdoor ziet ie er fantastisch uit! Zeker geschikt als pronkstuk op een verjaardag / feestje!

3. Dripcake voor Pasen met schuimtorentjes

Dripcake voor Pasen

Dit is nu de tweede dripcake die we hebben gepubliceerd, en wij zijn er trots op (dit is de eerste). Voor het eerst chocolade gekleurd voor een prachtige gele drip, wat natuurlijk helemaal bij Pasen past! En de meringues maken het helemaal af!

4. Advocaatvlaai voor Pasen

Advocaatvlaai

En natuurlijk kon ons 3e Paasrecept ook niet ontbreken uit deze lijst: de advocaatvlaai! Deze kan trouwens ook prima in de lente! Heerlijk fris!

5. Hoe maak je babyschoentjes van fondant

Babyschoentjes

Last but not least: de babyschoentjes van fondant! We hadden al een tijdje geen artikelen meer gemaakt met fondant, dus het werd weer eens hoogste tijd! In dit artikel leggen we de uit hoe je de JEM life size baby bootee kan gebruiken. Super leuk als topper op je taart!

Foto met meeste likes op Instagram

Op Instagram hangt het erom! Er zijn drie foto’s die steeds om en om wisselen in de top 3. Dus wat doen wij dan? We laten ze wel even alle drie zien!

Klik op de linkjes om naar de juiste artikelen te gaan! En vergeet ons niet te volgen via YouTube, Facebook, Instagram, Pinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes! Vinden we leuk!

Liefs Ria en Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.