Een klassieke combinatie: bastogne koekjes en monchou. Daar wilde ik al heel lang een toetje mee maken. Dit keer gecombineerd met mango stukjes, heerlijk fris!

Ingrediënten
- 60 gram Bastogne koekjes
- 10 gram margarine
- 1 pakje monchou
- 10 gram witte basterd suiker
- 125 ml verse slagroom
- poedersuiker
- verse mango
Instructies
- Maal je Bastogne koekjes fijn. Smelt de boter in een pannetje en voeg dit toe aan de koekkruimels. Verdeel dit over de glaasjes.
- Doe de monchou met de basterd suiker in een kom en klop dit even los.
- Klop in een andere schone kom de slagroom stijf. Voeg hier een flinke snuf poedersuiker aan toe.
- Voeg de slagroom en de monchou samen en klop dit nogmaals even goed door.
- Verdeel je monchou-slagroom mengsel over de glaasjes.
- Snijd je mango in kleine stukjes. Ik heb zelf een bakje mango stukjes van de vers afdeling gekocht. Omdat je voor twee glaasjes niet een hele mango nodig hebt. Maar als jij hierna de rest van de mango ook nog lekker gaat opeten kan je natuurlijk prima gewoon een hele mango kopen. Verdeel de stukjes mango over de glaasjes.
Liefs Laura