Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken recepten oktober 2017

Oktober met tekst

Lieve bezoekers wat gaat de tijd toch snel! Ben je nog rustig even de maand aan het plannen, is ie alweer voorbij! Dus dan gaan we snel maar even terugblikken naar de best bekeken recepten van oktober alweer! We hebben weer een mooie top 5, dus lees snel verder!

1. Zachte caramel fudge taartjes

Caramel fudge taartjes

Karamel is eigenlijk altijd wel goed! Dus niet heel gek dat deze lekkere taartjes op de eerste plek staan!

2. Roomvlaai met peertjes

Jaa peertjes zijn helemaal in het seizoen! En wat zijn ze lekker! Dus snel halen en deze vlaai maken!

3. Eierkoekjes

Eierkoeken

We wilden al een tijdje eierkoekjes maken, dus dat gingen we doen! En ze zijn super leuk uitgepakt, dus als vanzelfsprekend hebben we ook dit recept met jullie gedeeld! Zo te zien aan deze mooie 3e plek zijn ze goed in de smaak gevallen.

4. Chocolade Swiss roll met kersen

Kersen Swiss rol

We hebben de laatste tijd een aantal heerlijke Swiss rollen gedeeld met jullie. En het blijkt maar weer dat deze goed in de smaak vallen! Ze worden heel goed bekeken door jullie. Deze variant is net een Schwarzwalder Kirsche Torte, alleen dan op rol!

5. Choco kokos reepjes

Kokos choco repen

Met de combinatie kokos en chocolade kun je eigenlijk al bijna niet mis gaan. En nu hebben deze reepjes ook nog eens een bodem van kokos met eiwitschuim. En dat is lekker!

En wat kunnen jullie allemaal verwachten in november? De Sint komt weer in het land, dus wij zijn al druk aan de slag gegaan met heerlijke Sinterklaasrecepten! Dus houd vooral de website in de gaten!

Vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagramPinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.