Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken artikelen April

Best bekeken april 2

Inmiddels is er alweer een maand voorbij gevlogen! Dus tijd om weer terug te blikken naar de best bekeken artikelen van april, om ze nog even in het zonnetje te zetten!

1. Nutella brownies

Nutella brownies

Op de eerste plaats van de maand april zijn de Nutella Brownies! Deze zijn ontzettend populair deze maand! Heb jij ze al geprobeerd?

2. Nutella Cheesecake in a jar

Cheesecake jars

Ook de Nutella Cheesecake in een glazen pot blijken enorm populair! Dit is een heel leuk recept voor als je een keertje gaat picknicken, maar toch met iets wilt komen dat nét even wat spectaculairder is! En nutella blijft natuurlijk enorm lekker!

3. Bosbessenkwarkgebakjes

Bosbessenkwarkgebakjes

Wat waren deze petit fours lekker! We hadden al een variant gemaakt met Pasen en die vielen al enorm in de smaak. Dus besloten we om ook een variant voor de lente te maken. Ook deze bleken populair en verdienen een derde plek in onze top 5!

4. Appel-peren slof

Appelperenslof

De klassieke appeltaart blijft een populair recept in de Nederlandse huishoudens. Maar die hebben wij al een keer gemaakt. Dus het werd tijd voor een variant: de appel-peren slof. Heerlijk fris, en toch een beetje het nostalgische gevoel van een appeltaart!

5. Boerderijcupcakes: de kip, het kuiken en het varkentje

Boerderijcupcakes

Omdat het lente is, was het ook weer eens tijd voor een nieuw thema: boerderijcupcakes! Deel 1 kwam in april online: de kip, het kuiken en het varkentje! In mei komt deel 2, stay tuned!

Foto met de meeste likes op Instagram!

Screenshot_2016-05-01-11-34-02

 

Op Instagram is er één duidelijke winnaar: de Nutella Brownies! Met maar liefst 108 likes aan kop! Iedere keer als wij er naar kijken, willen we nog een stukje :)

Klik op de linkjes om naar de juiste artikelen te gaan! En vergeet ons niet te volgen via YouTube, Facebook,Instagram, Pinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs van het liefdevoorbakken-team!

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.