Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken recepten van augustus

Best bekeken augustus 2017

Het is weer zover! Het is weer september, wat betekent dat we weer een mooie top 5 hebben van de meest bekeken recepten van de maand augustus! Kijken jullie mee?

1. Aardbeien kruimelcake

aardbeien kruimelcake

Deze aardbeien kruimelcake is super lekker, en super populair! En als de aardbeien straks niet meer vol op verkrijgbaar zijn, kun je deze cake ook met ander fruit maken! Wees creatief!

2. No bake taartje met Nutella en Griekse yoghurt

Kwarktaart

No bake taartjes zijn onze specialiteit! En ze blijven ook altijd super populair bij jullie! Deze no bake taart met 3 lagen is ook echt een aanrader. Super lekkere smaken combinatie en ziet er ook meteen spectaculair uit.

3. Nutella brownies met mascarpone crème en rode bessen

Brownie recepten zijn altijd goed! En deze zijn in combinatie met heerlijke mascarpone. Die rode besjes maken het helemaal af! Je kan natuurlijk ook altijd kiezen voor aardbeien of ander rood fruit!

4. Swiss rol met frambozen

We wilden al heel lang een swiss rol maken! Dus maakten we er meteen maar twee! Deze met frambozen is de eerste variant. Houd de site goed in de gaten, want de tweede komt in september online!

5. Gesloten appeltaart met walnoten

Appeltaart, wie vindt dat nou niet lekker? Dat lust toch iedereen! Deze variant is gesloten en heeft een vulling met walnoten. Super lekker!

Wat kunnen jullie allemaal verwachten in september?

Vanaf september gaan we weer 3 artikelen per week uploaden! De zomer is helaas aan zijn eind. Dus dat betekent niet alleen dat de paraplu waarschijnlijk wat vaker gebruikt moet gaan worden, maar ook dat we geen zomerrooster meer hanteren! Vanaf september weer elke woensdag, vrijdag en zondag een artikel!

Daarnaast hebben we weer een nieuw statief (de oude had het helaas opgegeven), dus er kan weer gefilmd worden! We willen graag weer leuke recepten video’s maken voor jullie! We zitten helemaal vol met leuke ideeën, dus houd de site en ons Youtube-kanaal in de gaten!

Volg ons via Facebook, Instagram, Pinterest, Bloglovin of via E-mail (rechter kolom). Hadden jullie al gezien dat we bijna 1000 e-mailvolgers hebben?

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.