Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken artikelen van mei

Mei2

Het is weer zover: er is weer een maand voorbij, dus tijd voor een terugblik! Welke artikelen zijn het best bekeken? We nemen ze nog even door!

1. Ferrero Rocher Taart

Ferrerorochertaart

Een welverdiende eerste plek voor de Ferrero Rocher Taart. En we kunnen ook wel zeggen dat dit het spectakelstuk van de maand mei was! Fantastisch lekkere taart! We zouden zo nog een stukje van ons computerscherm willen eten!

2. Aardbeienkwarktaart met chocolade!

Aardbeienkwarktaart

Terwijl we nog moeten bijkomen van de nummer 1 van deze maand, is nummer 2 toch eigenlijk ook goddelijk! De combinatie chocolade en aardbei doet het altijd goed. Maar de combinatie met de frisse kwark maakt deze taart een toppertje!

3. Havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes

Havermout is hartstikke hip! En gezond! Al moet je bij deze koekjes de suiker misschien even verdenken. Ze zijn in ieder geval wel hartstikke lekker.

4. Mokkagebakjes met aardbeien

Mokkagebakjes

Zoals we eerder al zeiden: chocolade en aardbeien zijn altijd een goede combinatie! Mokka erbij, en je hebt zo een heerlijk gebakje!

5. Woezel & Pip taart

Woezel & Pip taart

We hadden echt al heel lang in ons hoofd om iets met Woezel en Pip te maken. En we wilde ook heel graag uitleggen hoe je nou een puzzelplaatje in elkaar moet zetten. Dus leek het ons een heel goed idee om een Woezel en Pip puzzelplaatje te maken! Super schattig toch?

Klik op de linkjes om naar de artikelen te gaan! En vergeet ons niet te volgen via YouTube, Facebook,Instagram, Pinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs van het liefdevoorbakken-team!

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.