Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken artikelen Juni

Juni 2

Het is inmiddels alweer 6 dagen juli! Maar toch wilde we, tussen alle overheerlijke hightea hapjes door, wilde wij toch even de best bekeken artikelen van juni doornemen! Want we hebben weer heerlijke recepten voor jullie gemaakt! Kijken jullie mee?

1. Merci – chocolade taartje

Mercitaart

Wij kunnen wel zeggen dat dit onze favoriete recept is van deze maand. Wij zijn gek op chocolade. En chocolade in combinatie met fruit, AMAZING!

2. Schwarzwalder Kirschetorte

DSC_0186n

Jaaa deze taart wilde we al een tijdje maken! En omdat het in juni vaderdag was, leek het ons een perfect moment voor een Schwarzwalder Kirschetorte!

3. 2 x basisrecept voor chocoladebiscuit

2x chocoladebiscuit

Het was alweer even geleden dat we een basisrecept hadden geschreven! Aangezien wij nou eenmaal gek zijn op chocola, is een recept voor chocoladebiscuit natuurlijk super handig! En niet één, maar zelfs twee versies!

4. High tea: Mini cheesecake met bastogne en mango

Mini cheesecake

In juni zijn we begonnen met een nieuwe reeks op liefdevoorbakken.nl! Wij vinden high tea hapjes zo leuk! Mini, cute, lekker! En je kan heel veel van die mini lekkere kleine hapjes opeten! Deze mini cheesecakes staan op nummer 4!

5. High tea: mini carrot cake

Mini carrotcake

En  mini carrot cake! Fantastisch! Zeker het proberen waard! Stay tuned voor meer hightea recepten!

Klik op de linkjes om naar de juiste artikelen te gaan! En vergeet ons niet te volgen via YouTube, Facebook,Instagram, Pinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs van het liefdevoorbakken-team!

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.