Zakelijk

by Liefde voor bakken

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking met liefdevoorbakken.nl. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op onze pagina. Wilt u informatie over de tarieven? Of heeft u een ander leuk idee voor een samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op.

Inmiddels is liefdevoorbakken.nl te vinden op Facebook, Instagram, Pinterest en Youtube.

Advertorial

Wilt u een bepaald product, event of dienst onder de aandacht brengen? Dan kunt u kiezen voor een advertorial. Een advertorial is een artikel, waarbij er specifiek op een bepaald product (of iets dergelijks) wordt ingegaan. Advertorials komen tot stand in samenspraak met liefdevoorbakken.nl, zodat het aansluit op uw wensen en op de bezoekers van liefdevoorbakken.nl.

Banners

Wilt u dat uw bedrijf of uw reclame zichtbaar is op verschillende pagina’s op liefdevoorbakken.nl? Dan is een banner een geschikte optie! Een banner is een afbeelding of tekst, die zal door linken naar uw website of webshop. Er zijn verschillende opties voor de grootte en de looptijd van de banner.

Review

Wilt u een product laten testen door liefdevoorbakken.nl? Dan kan dat natuurlijk ook! Via een review zullen we informatie over het product, en onze mening, delen met onze bezoekers. Let wel op: eerlijkheid naar onze bezoekers staat wel voorop. Dus wij zullen altijd onze mening geven over het product, en staan dus niet garant voor een positieve review.

Winactie

Winacties zijn altijd succesvol op liefdevoorbakken.nl. Zeker als deze gekoppeld worden aan een review. Maar een winactie op zichzelf (via de website of via social media) zorgt ook voor de nodige reacties.

Persberichten

Liefdevoorbakken.nl blijft altijd graag op de hoogte van nieuwe producten, events, boekpresentaties en meer. Persberichten, uitnodigingen en vrijblijvende informatie ontvangen wij graag via e-mail (liefdevoorbakken@hotmail.com) of via contact. Ook mogen er altijd producten naar ons worden opgestuurd. Neem ook dan contact met ons op voor onze adresgegevens.