Latest Posts

Open appelflapjes met banketbakkersroom

Bij “Heel Holland bakt” moeten ze meestal zelf hun bladerdeeg maken. Dat wil ik binnenkort ook eens gaan proberen. Maar dat is best een tijdrovend klusje, dus vandaar dat er nog niet van gekomen is! Dit keer hebben we wel een bladerdeeghapje gemaakt, maar dan met kant en klaar bladerdeeg uit de diepvries. Het zijn open appelflapjes met banketbakkersroom geworden! Lees snel verder! Read More

Herfst cupcakes

Het is nog steeds herfst en als je door het bos loopt kun je volop genieten van de prachtige herfstkleuren. Je ziet veel blaadjes in verschillende kleuren, af en toe wat paddenstoelen en ook hazelnoten, kastanjes en dennenappels en nog veel meer! Wij gaan in deze periode heel veel in het bos wandelen. En om dit herfstige gevoel vast te houden, vandaag een recept voor herfst cupcakes! Read More

Mini Schwarzwalderkirsche bolletjes

Bij een High Tea moeten de hapjes niet al te groot zijn. Want het staat natuurlijk erg leuk als je veel verschillende lekkernijen kan presenteren. als je dan wat grotere taartjes of lekkers aanbiedt, zullen je gasten na een paar hapjes al vol zitten. Dat wil je natuurlijk niet, want dan houd je teveel lekkers over. Dus vandaag weer een nieuw recept voor mini Schwarzwalder kirschetorte bolletjes. Read More

Brownie cookies

Wij maken heel vaak brownies of een variant daarop. Brownies bestaan voor een groot uit chocolade, yammie! Maar ze zijn ook altijd lekker zacht van binnen. Dit keer hebben we een brownie koekje gemaakt. Dat is een chocolade koekje, maar dan heerlijk zacht van binnen. En de buitenkant is eigenlijk ook lekker zacht. Een echt bownie koekje dus! Read More