Spinazie feta flappen

Spinazie feta flapje

Categorie High tea

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 doosje Iglo diepvries spinazie deelblokjes
  • 1 pakje fetakaas
  • 1 ei

Aan de slag

  1. Begin met het ontdooien van het bladerdeeg, snijd de ontdooide plakjes diagonaal doormidden. Zorg dat de ‘plakkant’ de binnenkant wordt. 

  2. Leg in elk stukje een blokje spinazie, een stukje feta en doe er een beetje peper en zout op.

  3. Vouw het dan dicht. Neem dan een vork en druk daarmee het flapje dicht. Maak een mooie streepjesrand met de vork.

  4. Besmeer het met het geklutste ei.

  5. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak op ongeveer 210 graden, circa 15-20 minuten, tot ze goudbruin zijn. En smullen maar!