Benodigdheden:<\/strong><\/p>\n Voor de cr\u00e8me:<\/p>\n Voor de decoratie:<\/p>\n Aan de slag!<\/strong><\/p>\n Maak een Bretons zanddeeg zoals in dit recept<\/a> staat beschreven. Laat dit deeg een uur rusten in de koelkast.\u00a0Rol het deeg dan uit tot een dikte van circa 6 mm. Steek dan met behulp van een ronde metalen uitsteker een een bodempje uit. Zet de bodempjes, met de uitsteekring er omheen, op een met bakpapier beklede bakplaat.<\/p>\n <\/p>\n Bak de bodempjes dan in een voorverwarmde oven op 170 graden. Bak ze ongeveer 15-16 minuten. Laat ze daarna afkoelen en haal de uitsteekringen er af.<\/p>\n <\/p>\n Maak dan de roomkaascr\u00e8me: roer de roomkaas los en vermeng het met de suikerbakkerspoeder. Voeg dan de gesmolten margarine en de citroensap toe en roer alles goed door.\u00a0Doe het in een spuitzak en spuit het gelijkmatig op de bodems.<\/p>\n Was het fruit, laat de rode besjes aan de takjes. Dan versier je de gebakjes met het fruit. <\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n Liefs Ria & Laura<\/p>\n<\/div>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Eerder deze week lieten we jullie al een basisrecept voor bretons zandtaartdeeg zien. En zoals beloofd, zouden we ook meerdere recepten maken…<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":2477,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_exactmetrics_skip_tracking":false,"_exactmetrics_sitenote_active":false,"_exactmetrics_sitenote_note":"","_exactmetrics_sitenote_category":0,"jetpack_post_was_ever_published":false,"_jetpack_newsletter_access":"","_jetpack_dont_email_post_to_subs":false,"_jetpack_newsletter_tier_id":0,"_jetpack_memberships_contains_paywalled_content":false,"footnotes":"","_jetpack_memberships_contains_paid_content":false,"jetpack_publicize_message":"","jetpack_publicize_feature_enabled":true,"jetpack_social_post_already_shared":true,"jetpack_social_options":{"image_generator_settings":{"template":"highway","enabled":false}}},"categories":[42],"tags":[47,46,257],"jetpack_publicize_connections":[],"jetpack_featured_media_url":"https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?fit=3318%2C2212&ssl=1","jetpack_sharing_enabled":true,"jetpack_shortlink":"https:\/\/wp.me\/p68mNH-DG","rttpg_featured_image_url":{"full":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?fit=3318%2C2212&ssl=1",3318,2212,false],"landscape":["https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg",3318,2212,false],"portraits":["https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg",3318,2212,false],"thumbnail":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?resize=150%2C150&ssl=1",150,150,true],"medium":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?fit=300%2C200&ssl=1",300,200,true],"large":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?fit=1024%2C683&ssl=1",1024,683,true],"1536x1536":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?fit=1536%2C1024&ssl=1",1536,1024,true],"2048x2048":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?fit=2048%2C1365&ssl=1",2048,1365,true],"penci-full-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?resize=1170%2C780&ssl=1",1170,780,true],"penci-slider-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?resize=1170%2C663&ssl=1",1170,663,true],"penci-magazine-slider":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?resize=780%2C516&ssl=1",780,516,true],"penci-slider-full-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?resize=1920%2C800&ssl=1",1920,800,true],"penci-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?resize=585%2C390&ssl=1",585,390,true],"penci-masonry-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?fit=585%2C390&ssl=1",585,390,true],"penci-thumb-square":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?resize=585%2C585&ssl=1",585,585,true],"penci-thumb-vertical":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?resize=480%2C650&ssl=1",480,650,true],"penci-thumb-small":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?resize=263%2C175&ssl=1",263,175,true],"jr_insta_square":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/08\/IMG_0523bn.jpg?resize=640%2C640&ssl=1",640,640,true]},"rttpg_author":{"display_name":"Liefde voor bakken","author_link":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/author\/admin\/"},"rttpg_comment":2,"rttpg_category":"Klein gebak<\/a>","rttpg_excerpt":"Eerder deze week lieten we jullie al een basisrecept voor bretons zandtaartdeeg zien. En zoals beloofd, zouden we ook meerdere recepten maken…","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/2460"}],"collection":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=2460"}],"version-history":[{"count":9,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/2460\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":2482,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/2460\/revisions\/2482"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media\/2477"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=2460"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=2460"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=2460"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}\n
\n
\n
\nStrooi er dan wat decoratiesuiker overheen met een klein zeefje. En klaar zijn je gebakjes!<\/p>\n