Recept!<\/strong><\/p>\n Begin met het invetten van je cakeblik. Bestuif dan met een beetje bloem en zet even opzij. Dan voeg je de eieren \u00e9\u00e9n voor \u00e9\u00e9n toe, voeg telkens ook een eetlepel van het zelfrijzend bakmeel toe, zodat de eieren gemakkelijker worden opgenomen. Voeg dan de rest van het zelfrijzend bakmeel en de Amaretto toe, en mix nog heel even. Breek de speculaasjes in kleine stukjes en voeg ze toe. Dan nog de chocoladedrops erbij, nog heel even mengen en klaar is het deeg!<\/p>\n Vul de vorm ermee.\u00a0Bak de cake in circa 1 uur en 5 minuten gaar op circa 160 graden. Prik er even in met een sateprikker, en kijk of hij er droog uitkomt. Dan is hij gaar!<\/p>\n Laat de cake ongeveer een kwartiertje rusten in de vorm. Ga dan even langs de randen met een bot mes, en stort de cake op een plank. Als de cake erg bol is aan de bovenkant, kun je hem een beetje bijsnijden en dan omdraaien. Bestuif de cake met decoratiesuiker en smullen maar!<\/p>\n Liefs Ria<\/p>\n<\/div>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":" Het klinkt misschien een beetje apart, maar deze combinatie is erg lekker! Het idee komt van mijn zus, die had een heerlijke…<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":1701,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_exactmetrics_skip_tracking":false,"_exactmetrics_sitenote_active":false,"_exactmetrics_sitenote_note":"","_exactmetrics_sitenote_category":0,"jetpack_post_was_ever_published":false,"_jetpack_newsletter_access":"","_jetpack_dont_email_post_to_subs":false,"_jetpack_newsletter_tier_id":0,"_jetpack_memberships_contains_paywalled_content":false,"footnotes":"","_jetpack_memberships_contains_paid_content":false,"jetpack_publicize_message":"","jetpack_publicize_feature_enabled":true,"jetpack_social_post_already_shared":true,"jetpack_social_options":{"image_generator_settings":{"template":"highway","enabled":false}}},"categories":[197],"tags":[199,114,198],"jetpack_publicize_connections":[],"jetpack_featured_media_url":"https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?fit=3324%2C2208&ssl=1","jetpack_sharing_enabled":true,"jetpack_shortlink":"https:\/\/wp.me\/p68mNH-ra","rttpg_featured_image_url":{"full":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?fit=3324%2C2208&ssl=1",3324,2208,false],"landscape":["https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg",3324,2208,false],"portraits":["https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg",3324,2208,false],"thumbnail":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?resize=150%2C150&ssl=1",150,150,true],"medium":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?fit=300%2C199&ssl=1",300,199,true],"large":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?fit=1024%2C680&ssl=1",1024,680,true],"1536x1536":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?fit=1536%2C1020&ssl=1",1536,1020,true],"2048x2048":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?fit=2048%2C1360&ssl=1",2048,1360,true],"penci-full-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?resize=1170%2C777&ssl=1",1170,777,true],"penci-slider-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?resize=1170%2C663&ssl=1",1170,663,true],"penci-magazine-slider":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?resize=780%2C516&ssl=1",780,516,true],"penci-slider-full-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?resize=1920%2C800&ssl=1",1920,800,true],"penci-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?resize=585%2C390&ssl=1",585,390,true],"penci-masonry-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?fit=585%2C389&ssl=1",585,389,true],"penci-thumb-square":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?resize=585%2C585&ssl=1",585,585,true],"penci-thumb-vertical":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?resize=480%2C650&ssl=1",480,650,true],"penci-thumb-small":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?resize=263%2C175&ssl=1",263,175,true],"jr_insta_square":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/04\/DSC_0012bn.jpg?resize=640%2C640&ssl=1",640,640,true]},"rttpg_author":{"display_name":"Liefde voor bakken","author_link":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/author\/admin\/"},"rttpg_comment":2,"rttpg_category":"Cakes<\/a>","rttpg_excerpt":"Het klinkt misschien een beetje apart, maar deze combinatie is erg lekker! Het idee komt van mijn zus, die had een heerlijke…","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1684"}],"collection":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1684"}],"version-history":[{"count":8,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1684\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1713,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1684\/revisions\/1713"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media\/1701"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1684"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1684"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1684"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}
\nDan mix je de boter zacht. Voeg de basterdsuiker toe en mix goed door. Voeg vervolgens het snufje zout toe.<\/p>\n