Tweede laag<\/strong><\/p>\nVoor de tweede laag begin je met het weken van 5 blaadjes gelatine in koud water. Klop de slagroom of de Klopklop. Voeg 300 ml vanillekwark toe en meng er door. Maak 125 gram ananas fijn met de staafmixer en voeg toe aan het kwarkmengsel, klop het erdoor. Let op dat je ananas uit blik gebruikt. Verse ananas gaat niet goed samen met gelatine.<\/p>\n
Deze laag moet geel worden, dus we voegen een paar druppeltjes gele kleurstof toe. Want alleen de ananas zorgt niet voor de felle gele kleur waar wij naar op zoek zijn.<\/p>\n
Daarna los je de gelatine op in 100 ml ananassap, op dezelfde manier als we bij de eerste laag hebben gedaan. Voeg dit toe aan het kwarkmengsel. Klop alles nog even voorzichtig door elkaar.
\nSchenk deze tweede laag op de eerste laag.<\/p>\n
<\/p>\n
Ook deze laag moet nu goed opstijven in de koelkast, ongeveer twee uur.<\/p>\n
Dan maken we nog het spiegellaagje!<\/strong><\/p>\nPers 2 \u00e0 3 sinaasappels en zeef het sap. Vul dit aan tot 200 ml. Breng dit aan de kook, en zet weer uit.\u00a0Laat even staan en los dan de, in koud water geweekte, blaadjes gelatine in op. Laat 1 minuutje staan en giet dan over de tweede laag. Zet weer terug in de koelkast en laat opstijven.<\/p>\n
Als je taart helemaal is opgesteven, ga je er vierkantjes van snijden! Hierbij is het belangrijk dat je eerst de taart voorzichtig uit de vorm haalt. Dit kan heel handig met die losse bodem! Snijd dan eerst een dun randje van de zijkanten af.<\/p>\n
Check even die strakke laagjes :D<\/em><\/p><\/div>\nSnijd vervolgens de taart in gelijke vierkante stukjes. Wij konden er zelf 16 stukjes uitsnijden! Versier met leuke paaseitjes of paaskuikentjes.<\/p>\n
<\/p>\n
<\/p>\n
Zien deze overheerlijke paasgebakjes er niet ongelofelijk vrolijk uit? Wij worden er in ieder geval heel erg blij van!<\/p>\n
Liefs van Ria & Laura<\/p>\n<\/div>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
De paasdagen komen steeds dichter bij! En daarom voor jullie een tweede paasrecept! Dit keer hebben we paas petitfours of paasgebakjes gemaakt!…<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":1479,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_exactmetrics_skip_tracking":false,"_exactmetrics_sitenote_active":false,"_exactmetrics_sitenote_note":"","_exactmetrics_sitenote_category":0,"jetpack_post_was_ever_published":false,"_jetpack_newsletter_access":"","_jetpack_dont_email_post_to_subs":true,"_jetpack_newsletter_tier_id":0,"_jetpack_memberships_contains_paywalled_content":false,"footnotes":"","_jetpack_memberships_contains_paid_content":false,"jetpack_publicize_message":"","jetpack_publicize_feature_enabled":true,"jetpack_social_post_already_shared":true,"jetpack_social_options":{"image_generator_settings":{"template":"highway","enabled":false}}},"categories":[42,179],"tags":[181,46,28,24,128],"jetpack_publicize_connections":[],"jetpack_featured_media_url":"https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?fit=3324%2C2208&ssl=1","jetpack_sharing_enabled":true,"jetpack_shortlink":"https:\/\/wp.me\/p68mNH-nE","rttpg_featured_image_url":{"full":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?fit=3324%2C2208&ssl=1",3324,2208,false],"landscape":["https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg",3324,2208,false],"portraits":["https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg",3324,2208,false],"thumbnail":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?resize=150%2C150&ssl=1",150,150,true],"medium":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?fit=300%2C199&ssl=1",300,199,true],"large":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?fit=1024%2C680&ssl=1",1024,680,true],"1536x1536":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?fit=1536%2C1020&ssl=1",1536,1020,true],"2048x2048":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?fit=2048%2C1360&ssl=1",2048,1360,true],"penci-full-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?resize=1170%2C777&ssl=1",1170,777,true],"penci-slider-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?resize=1170%2C663&ssl=1",1170,663,true],"penci-magazine-slider":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?resize=780%2C516&ssl=1",780,516,true],"penci-slider-full-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?resize=1920%2C800&ssl=1",1920,800,true],"penci-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?resize=585%2C390&ssl=1",585,390,true],"penci-masonry-thumb":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?fit=585%2C389&ssl=1",585,389,true],"penci-thumb-square":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?resize=585%2C585&ssl=1",585,585,true],"penci-thumb-vertical":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?resize=480%2C650&ssl=1",480,650,true],"penci-thumb-small":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?resize=263%2C175&ssl=1",263,175,true],"jr_insta_square":["https:\/\/i0.wp.com\/liefdevoorbakken.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/03\/DSC_0671bn.jpg?resize=640%2C640&ssl=1",640,640,true]},"rttpg_author":{"display_name":"Liefde voor bakken","author_link":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/author\/admin\/"},"rttpg_comment":15,"rttpg_category":"Klein gebak<\/a> Pasen<\/a>","rttpg_excerpt":"De paasdagen komen steeds dichter bij! En daarom voor jullie een tweede paasrecept! Dit keer hebben we paas petitfours of paasgebakjes gemaakt!…","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1466"}],"collection":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1466"}],"version-history":[{"count":9,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1466\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":3991,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1466\/revisions\/3991"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media\/1479"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1466"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1466"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/liefdevoorbakken.nl\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1466"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}