Kindertraktaties
comment 1

Traktatie: Oreokoekjes lolly’s

Oreololly's

Wat nou als we ons eens gaan verdiepen in kindertraktaties? Iets wat we eigenlijk nog helemaal niet doen op onze blog! Je kunt onze cupcakes wel maken als traktatie, maar dat is tóch anders! Daarom hebben wij besloten om met een hele nieuwe categorie te komen: kindertraktaties! En we beginnen met oreololly’s, super feestelijk en ontzettend lekker! En, wat ook belangrijk is, heel snel  te maken. Later komen er dan ook ‘gezonde’ traktaties bij.

Dus als je vanaf vandaag nog inspiratie zoekt voor een traktatie op school, dan ben je bij ons zeker aan het goede adres. We borrelen nog van de ideeën, dus houd onze site in de gaten!

Benodigheden:

  • Oreokoekjes (wij hebben aardbeiensmaak, gekocht bij de Jamin. Daar hebben ze nog veel meer lekkere smaken, zeker een aanrader als je jouw traktatie nog nét wat meer speciaal wilt maken)
  • Lolly stokjes
  • Chocolade melts (of gewone chocolade, is wel lastiger om goed te smelten)
  • Sprinkels

Aan de slag

Smelt de chocolade au bain-marie boven een steelpannetje.

Maak je oreokoekjes open, en doe een klodder gesmolten chocolade in elk koekje. Druk hier een lollystokje op en plak het koekje weer dicht. Laat dit even afkoelen, zodat de chocolade kan stollen.

Oreololly's

Doop dan het koekje in de gesmolten chocolade, wij hebben maar de helft van het koekje ingedoopt, maar je kunt natuurlijk ook het hele koekje indopen.

Doe de sprinkles in een smal hoog glas. Doop de oreo-met-chocolade dan in de sprinkles, zorg dat de sprinkles mooi gelijkmatig op de chocolade komen te zitten. Steek de lolly dan in een rekje voor cakepops of iets anders waar ze recht in kunnen staan.

Oreololly's

Oreololly's

Oreololly's

Maken jullie ze ook?

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

1 Comment

  1. Pingback: 5x gezonde schooltraktaties – Liefde voor bakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.