IJs & drankjes
comments 4

Frambozen smoothie met Griekse yoghurt

DSC_0812n

Smoothies zijn echt een super fijne manier om lekker wat vitamientjes binnen te krijgen! Meestal maak ik smoothies met fruit wat ik op dat moment in huis heb, maar meestal komt dat op het zelfde uit: banaan met bosbessen. Dat ik echt mijn favoriete combi! Maar het is tijd voor wat nieuwe smaken! Dus maakte ik een smoothie met frambozen en Griekse yoghurt!

Benodigdheden:

  • 100 gram bevroren frambozen
  • 1 banaan
  • 200 ml Griekse yoghurt
  • 150 ml sinaasappelsap

Dit recept is voor 2 kleine smoothies of 1 hele grote smoothie.

In dit recept gebruik ik bevroren frambozen, dat maakt je smoothie lekker fris. Je kan natuurlijk ook gewoon kiezen voor verse frambozen, maar die zijn vaak wel duur. De sinaasappelsap kun je ook vervangen voor verse sap van sinaasappel. Ik ben alleen wel het type lui, dus ga niet eerst sinaasappels uitpersen haha (ik heb niet eens een sinaasappelpers).

Aan de slag!

Heel simpel: gooi alle ingrediënten in de blender en mixen maar! Dan krijg je een heerlijk frisse frambozen smoothie! Doe je smoothie in een leuk glas, rietje erbij en drink smakelijk!

Liefs Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

4 Comments

  1. Ik ben ook gek op smoothies! Altijd leuk om nieuwe combinaties te proberen en deze klinkt errug lekkurr! Trouwens ook erg mooie foto’s. X

    • Ik maak dus eigenlijk vrijwel nooit groene smoothies, maar wil daar eigenlijk ook wel eens aan! Ben benieuwd haha! Als het in de smaak valt zal ik ook eens een groene smoothie op de site plaatsen! Liefs Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.