Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken recepten november 2017

November2

De laatste maand van 2017 is aangebroken! Dat betekent dat we nog even en terugblik gaan werpen op de maand november! Welke recepten hebben de top 5 behaald? Kijken jullie mee?1. Mini Schwarzwalderkirsche bolletjes

Zijn ze niet ontzettend schattig? En ze smaken heerlijk!

2. No bake kruidnoten cheesecake

Jaaa het is weer de tijd van Sinterklaas! Dus ook voor heerlijke Sint baksels. Dit is echt een aanrader voor 5 december!

3. Open appelflapjes met banketbakkersroom

Deze heerlijkheidjes hebben een mooie tweede plek behaald. Zijn super lekker voor bij een high-tea, of voor als je gewoon een keer iets kleins wilt serveren bij de koffie!

4. Vierkante appelcakejes met hazelnoten

Appel is populair de afgelopen maand! Deze appelcakejes zijn natuurlijk ook heerlijk herfstig :)

5. Zwitserse rol met perzik

Perzikroll

We hebben inmiddels al een aantal Zwitserse rollen voor jullie gemaakt! Maar deze is ook echt aan te raden, heerlijk fris van smaak! En zo’n plakje Swiss roll is toch net weer even wat anders dan een puntje taart toch?

In december gaan we lekker aan de slag met Kerstrecepten en lekkernijen voor Oudjaar. Wij hebben al het één en ander op de planning staan, dus houdt onze website in de gaten!

Vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagramPinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.