Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken recepten mei 2018

Mei2018mettekst

Wij kunnen het zelf bijna niet geloven, maar er is weer een maand voorbij! En we kunnen wel zeggen dat de zomer wat vroeg begonnen is dit jaar, heerlijk! Vandaag een overzicht van de top 5 recepten van de maand mei!

1. Snelle aardbeientoetjes

Deze overheerlijke frisse toetjes zijn het meest bekeken in de maand mei! En dat vinden wij ook niet zo gek, want deze toetjes zijn super lekker voor dit warme weer. Je hoeft namelijk helemaal niet zo lang in de keuken te staan en ze zijn lekker fris! Ook handig: je kan ze makkelijk in de ochtend maken en in de koelkast zetten!

2. Amandelcakejes met aardbeien en slagroom

gebakjes

Nóg meer aardbeien in de top 5! Is niet zo gek ook, de supermarkten liggen er inmiddels weer vol mee!

3. Bosvruchten gebakjes met mascarpone

Klein gebak

Deze gebakjes zijn zo lekker! En ze zien er zo leuk uit! Helemaal door dat bosvruchten laagje.

4. Laagjescake met citroenkwark

Limoncello cake

Deze cake ziet er zo fantastisch uit! Dit is echt wel een spektakelstuk te noemen toch? En door de citroen en limoncello is het heel fris.

5. Stroopwafel appeltaart

Stroopwafel appeltaart

Deze taart mag ook niet ontbreken in de top 5 van mei! Want deze taart is zo ontzettend lekker, en nét even wat anders dan een klassieke appeltaart.

Deze top 5 heeft een heerlijk zomerstintje vinden jullie ook niet? Aardbeien, citroen, frisse smaken en heel veel fruit! We love it!

Op naar juni! Voor ons is juni vakantiemaand! We gaan allebei weg, dus het kan zijn dat we wat later reageren op vragen en comments. Maar no worries, we lezen sowieso alles! Door het warme weer en onze vakanties gaan we wel wat vroeger over op een vakantie uploadschema dan we normaal doen. Vanaf deze week dus nog maar 2 artikelen per week! Omdat iedereen toch minder bakt, is het tijd om lekker te genieten van de zomerzon!

Vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagramPinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.