Best bekeken
comments 2

Best bekeken recepten juli 2018

julimettekst

Lieve bakkers wat gaat de tijd toch snel. En wat hebben we toch een heerlijke zomer! De maand juli is alweer voorbij, dus daarom vandaag weer een top 5 van de meest bekeken recepten! Klik snel verder!

1. Chocoladetaartje met mascarponecrème en aardbeien

Plaatcake met aardbeien

Dit heerlijke taartje schreeuwt toch zomer? Je moet er eventjes voor de keuken in, maar dan heb je ook wat! En het ziet er goed uit toch?

2. Citroenvlaaitje met frambozen

Citroenvlaai

Zin in een heerlijk fris taartje? Maak dan dit citroenvlaaitje! En als je hem open snijdt, zit er nog een kleine chocoladeverrassing in!

3. Bosbessen cheesecake met browniebodem

Bosbessen brownie taart

Wij zijn toch zo gek op brownies. Dus deze browniebodem vinden wij natuurlijk fantastisch lekker! Doe er een flinke no bake cheesecake laag bovenop en je visite is verkocht!

4. Bladerdeeg gebakjes met bramen

Bramen gebakjes

5. Abrikozen kwarktaart

Dit abrikozentaartje valt ook goed in de smaak! Abrikozen liggen nu vol op in de winkels, dus maak dit taartje nu het nog kan!

Tijd voor een nieuwe maand! Tijd voor nieuwe recepten! We blijven in augustus nog wel even doorgaan met ons zomerrooster, dus voor nu nog even twee recepten per week.

Vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagramPinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

2 Comments

  1. ria says

    de abrikozentaart is super gelukt en overheerlijk lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.