Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken recepten juli 2017

julimettekst

Er is weer een maandje voorbij! Dus is het weer tijd voor de vaste rubriek! We kijken terug naar de maand juli met weer een mooi lijstje met de meest populaire recepten!

1. Taartjes in een glaasje

Dit super leuke recept staat terecht op de eerste plek! Het zijn mini taartjes in een glas! Super lekker en helemaal niet heel ingewikkeld om te maken!

2. Gezonde mango kwarktaart

Ook deze maand wilden we weer een gezond recept op de blog zetten. Want gezond is hip! Dus moeten wij natuurlijk wel een beetje mee met de tijd! En gezond kan dus ook heel lekker zijn! Want deze gezonde mango kwarktaart kun je ook gewoon als ontbijtje eten.

3. Mini banoffees

Banoffee is super populair. Je ziet de ene na de andere lekkere taart op het internet verschijnen. Dus besloten wij mini banoffees te maken!

4. Mini pizza’s

Zin in een snack dit weekend? Maak deze mini pizza’s!

5. Milka oreo cupcakes

Milka + oreo + cupcakes is altijd een succes!

Op naar augustus! Zoals altijd zitten we weer vol leuke ideeën en we hebben al wat leuke recepten voor jullie gemaakt. We volgen ook in augustus nog even een vakantierooster. Als je nou geen enkel artikel wilt missen, volg ons dan via YouTubeFacebookInstagramPinterest of Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.