Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken recepten januari 2018

Januari 2018 met tekst
Er is weer een maand voorbij! Dus tijd voor de eerste terugblik van 2018! Vandaag voor jullie een lijstje met de meest populaire recepten van januari.

1. No bake frambozen cupcakes

No bake cupcakes

Deze cupcakes zijn populair en hebben een mooie eerste plaats verdiend! Wij maakten ze al voor kerst (we werken natuurlijk wat vooruit met recepten), maar zijn echt super geschikt voor het hele jaar! Deze kunnen eigenlijk wel élke dag, zo lekker!

2. Bosvruchten yoghurt gebakjes

Kwarkgebakjes

Oooeehh ook deze gebakjes zijn goed bekeken de afgelopen maand! En wat wil je, ze zien er super leuk uit toch? Lekker fris van smaak.

3. Griekse yoghurt pannenkoekjes

Griekse yoghurt pannenkoekjes

Dit is ons aller eerste recept van 2018 en nog eens gezond ook! Heerlijke pannenkoekjes met banaan en Griekse yoghurt. Hier willen wij elke ochtend wel mee ontbijten!

4. Appel crumble met hazelnoten

appelcrumble

Ook deze maand hebben we weer een lekker toetje voor jullie bedacht: een appel crumble! En met die hazelnoten nét weer even anders dan de klassieke uitvoering!

5. Karamel kwarttaart

Last but not least: de karamel kwarktaart. Deze wilden we al een tijdje maken, maar je weet hoe dat gaat: altijd tijd tekort! En nu is het dan toch eindelijk gelukt! Deze taart is heerlijk en heeft een goede 5e plaats verdiend in deze lijst! Een aanrader voor de karamel liefhebbers!

Wat gaat de tijd toch snel! Voor je het weet zitten we alweer in de tweede maand van 2018! Op naar februari! We hebben alweer een aantal lekkere recepten in petto, en het is natuurlijk bijna Valentijnsdag.. :)

Vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagramPinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

 

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.