Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken recepten februari

Februari met tekst

Het is alweer maart! Tijd voor een terugblik naar de afgelopen maand. Én we hebben nog een vraag aan jullie! Lezen jullie mee?

We beginnen dit artikel even anders dan anders. Normaal gaan we meteen aan de slag met de top 5 best bekeken recepten. Maar nu hebben we eerst een verzoekje voor jullie!

Misschien hadden jullie het al gezien op social media, maar wij zijn genomineerd voor de Food Blog Awards 2017 van Mrkortingscode.nl! En nu is onze vraag aan jullie of jullie op ons willen stemmen via deze link!

We zouden het echt een super eer vinden als we dit zouden kunnen winnen, dus stem op ons! :)

1. Monchou kersen trifle

Monchou trifle

Afgelopen maand hadden we voor het eerst een toetje online gezet! En is meteen het meest bekeken recept van februari. Nu ik er weer aan denk, krijgen we er meteen weer trek in. Net een taartje in een glas.

2. Kokoscake met frambozen

Dit is echt een perfecte combinatie! Kokos met het frisse van de frambozen, jum!

3. Abrikozen mascarpone taart met sinaasappel

DSCN5299bn

Fris no bake taartje met mascarpone, abrikozen en sinaasappel, wat wil je nog meer? Dit taartje kost wel wat meer tijd dan andere taarten, omdat elk laagje apart moet opstijven. Maar je krijgt er wel iets heerlijks voor terug!

4. Aardbeien yoghurttaart

IMG_0412bn

Ook dit taartje is echt super lekker (ja we vallen in herhaling, alles is lekker!). Maar we wilde eens wat anders gebruiken dan kwark of mascarpone. En dat pakte heel goed uit! En natuurlijk aardbeien om het af te maken, omdat we gewoon heel erg behoefte hebben aan zomer en zomerfruit.

5. Valtijn bonbons

Valentijn bonbons

En het is afgelopen maand natuurlijk Valentijn geweest! Dus hebben we voor het eerst een bonbons recept online gezet! Je kan binnenkort nog meer van deze lekkere chocolaatjes verwachten!

Vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagram, Pinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.