Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken recepten februari 2018

Februarimettekst

Het is weer tijd voor een terugblik! Februari is natuurlijk een paar dagen korter, dus de tijd gaat in dit geval écht snel! Klik snel verder voor de best bekeken recepten van februari!

1. No bake oreo cupcakes

No bake oreo cupcakes

Oh myyyyy we hebben afgelopen maand wel twee recepten gemaakt met oreo en kwark! En wat natuurlijk ons natuurlijk helemaal niet verbaast, één van deze recepten staat op nummer 1! Want oreo en kwark, gegarandeerd succes!

2. Naked cake voor Valentijnsdag

Redvelvet Valentijnstaartje

14 februari is natuurlijk de dag van de liefde, dus bakken we allerlei liefdevolle dingen! Dit recept kan natuurlijk ook prima buiten Valentijnsdag. Redvelvet doet het goed op elke dag van het jaar!

3. Harten koekjes

Valentijnkoekjes

Ook de hartjes koekjes doen het goed deze maand! Wat wil je, ze zien er goed uit en smaken lekker!

4. Kinder Bueno cupcakes

Deze maand hebben we ook lekker veel cupcakes gemaakt en deze Kinder Bueno cupcakes verdienen uiteraard ook een mooie plek in deze top 5!

5. Confetti cupcakes

Confetti cupcakes

Deze confetti cupcakes maakten we eigenlijk voor Carnaval! Maar ze kunnen eigenlijk ook heel goed voor een verjaardag of als traktatie! Zijn super cute toch? En staan heel gezellig!

Maart is weer begonnen en wij hebben super veel ideeën! En we zijn toe aan lekker lente weer, al moeten we waarschijnlijk nog even wachten! Al kunnen we stiekem wel alvast met wat lente recepten beginnen, vinden jullie ook niet?

Vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagramPinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.