Best bekeken
comments 2

Best bekeken artikelen van september

septembermettekst
Het is weer zover! Oktober is begonnen, dus tijd voor een terug blik naar de maand september. Welke artikelen hebben de top 5 bereikt? Wij zijn benieuwd! Kijken jullie mee?

1. Mergpijpjes van “Heel Holland Bakt”

img_1092bn

Toen we de mergpijpjes maakten en het artikel aan het uitwerken waren, hoopte we ergens al dat ze goed in de smaak zouden vallen. En dat is gebleken ook! Deze heerlijkheidjes hebben zonder enige moeite deze eerste plek behaald, ruim boven alle andere recepten en artikelen!

2. Taart met héél veel vers fruit

dscn3160bn

Is het geen plaatje? We werken heel graag met vers fruit, maar meestal kiezen we dan toch voor rood fruit zoals aardbeien en bosbessen. Dit keer wilde we eens wat anders, voor een wat meer tropische uitstraling.

3. No bake cheesecake met Mellow Cakes

dscn3226bn

Een taartje met Mellow Cakes? Ja! En ook nog eens een no bake cheesecake zonder gelatine! Hoe hebben we dat gedaan? Dan moet je even bij het recept kijken!

4. Kinder Bueno kwarktaart

img_0924bn

Omdat Laura jarig is geweest, moest er natuurlijk nog getrakteerd worden! Dat is deze Kinder Bueno kwarktaart geworden! En geloof ons: hij smaakt écht naar Kinder Bueno!

5. Brownies van hazelnoten

IMG_0770bn

Brownies met hazelnoten

Afgelopen maand zijn we ook weer aan de slag gegaan met brownies! Dit keer een variant met hazelnooit, yummie! Ook deze waren voor Laura’s verjaardag en er is behoorlijk van gesmuld!

Wij kijken alweer uit naar de recepten die we deze maand gaan maken! De herfst is officieel van start. Ook het weer wordt steeds wat herftiger. Dus je kan zeker wat herfst-proof recepten verwachten!

Klik op de linkjes om naar de juiste artikelen te gaan! En vergeet ons niet te volgen viaYouTubeFacebookInstagram, Pinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.