Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken artikelen van januari 2017

Januarimettekst

Om dit artikel even heel cliché te beginnen: wat gaat de tijd snel! Maar echt! Kerstmis lijkt net een week geleden, en het is alweer februari! Dus tijd om weer terug te blikken naar de vorige maand. Want ook in januari werd onze blog weer druk bezocht!

1. Griekse yoghurttaart met notenbodem

Dit was de populairste baksel van januari 2017: de Griekse yoghurttaart! We wilde januari beginnen met gezonder bakken. Maar we hadden nooit gedacht dat gezond bakken zo goed in de smaak zou vallen! Dus jullie kunnen meerdere gezonde baksels verwachten! Maar wees gerust, we houden ook nog steeds van een schepje suiker extra.

2. Gezonde kwarktaart met bosvruchten

Nóg een gezonde taart? Jaaa ook deze taart was de afgelopen maand super populair. Deze is gemaakt met kwark en bosvruchten, ook heel erg lekker.

3. Appel kruimelvlaai

Gelukkig zijn onze zoete baksels ook nog steeds heel populair. Deze vlaai is pas vorige week online gekomen, en nu al zo hoog in de top 5. Een goede appelkruimelvlaai vind iedereen toch lekker?

4. Bananenbrood met bosbessen

Yes ook deze bananenbrood staat in de top 5. We vinden het steeds leuker om ook lekkere dingen te maken voor ontbijt of lunch. En deze kan ook prima als tussendoortje!

5. Kletskoppen

We hadden ook een week lang alleen maar koekjesrecepten online gezet (we zijn laatste tijd nogal van de thema weken). En deze kletkoppen vielen ook goed in de smaak! En ze zijn ook echt lekker! Aanrader!

Wij zijn heel erg blij dat veel van onze nieuwe probeersels zo goed in de smaak vallen! Hebben jullie nog ideeën of baksels die we écht een keer moeten maken? Laat het achter in de reacties!

Vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagram, Pinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.