Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken artikelen juni 2017

junimettekst
Er is weer een maand voorbij! Tijd om een terugblik te werpen op de best bekeken artikelen van afgelopen juni. Afgelopen maand zijn we een aantal weekjes op vakantie geweest, waardoor er wat minder recepten dan normaal online zijn verschenen. Maar wees gerust, we zijn alweer druk bezig met bakken en er komt weer een hoop lekkers aan!

1. Aardbeienvlaai met chocoladebodem

DSC_0886bn

We wilden iets zomers en iets fruitigs. Is deze vlaai niet perfect? Wij vinden van wel!

2. Ananas kokos laagjes cake

DSCN7066bn

Soms maken we baksels waar we dan stiekem extra trots op zijn. Omdat een idee bijvoorbeeld heel goed is uitgepakt. Dit is er zo eentje! Super fris en super lekker. Die combinatie van ananas en kokos is heaven. En het ziet er spectaculair uit toch?

3. Milka roomcake met nootjes

We wilden al heel lang iets met Milka maken! Dus wat dachten jullie van een Milka cake?

4. Semifreddo cupcakes met aardbeien

Deze semi freddo cupcakes zijn super cute toch? En ze zijn ook nog eens super lekker!

5. No bake witte chocolade en frambozen cheesecake

Deze taart hebben we gemaakt voor de bruiloft voor een collega van Laura. Het frisse van de frambozen past heel goed bij de witte chocolade.

Op naar juli! We zitten weer voor plannen en ideeën, dus er komt weer een hoop lekkers aan. Mogelijk dat we in de zomer maanden wel wat minder uploaden dan we normaal doen, vanwege de warmte en de vakanties. Jullie zijn van ons gewend dat we 3 artikelen per week uploaden, maar het zal zo zijn dat we in juli en augustus af en toe 2 artikelen per week uploaden. Een soort vakantierooster dus! Als je nou geen enkel artikel wilt missen, volg ons dan via YouTubeFacebookInstagram, Pinterest of Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.