Best bekeken
comment 1

Best bekeken artikelen juli

bestbekekenjuli2

Het is weer tijd om even een blik te werpen op de vorige maand! We leven inmiddels alweer in augustus en in dit artikel bespreken we de meest bekeken artikelen van de maand juli. Kijken jullie mee?

1. Perzik kwarktaart

IMG_2696

We hebben weer eens een kwarktaartje gemaakt! Dat is altijd goed! Dit keer met een andere bodem dan normaal, dus zeker aan te raden!

2. High Tea: zalm op toast

DSC_0260bn

Eind juni waren we met een high tea serie begonnen, die nog tot half juli door liep! Hierdoor kwamen er nog allerlei lekkere hapjes online, die duidelijk in de smaak zijn gevallen. Wij hebben er zelf ook stiekem van zitten smullen! Vooral deze toastjes met zalm, toch wel één van onze favoriete high tea hapje.

3. High Tea: Bananensoesjes

Bananensoesjes

Ook deze soesjes waren voor de high tea serie! Maar kunnen natuurlijk ook prima bij de koffie! Soesjes met banaan zijn echt heerlijk :)

4. High Tea: Appel-abrikozen flapjes

DSC_0216n

Bladerdeeg, appel, abrikozenjam, perfecte combi!

5. High Tea: Fruitgebakjes met chocolade mousse

Fruitgebakjes

Zelfgemaakte chocolademousse met rood fruit viel ook in de smaak! Deze lekkere high tea hapjes verdienen een mooie 5e plaats in de best bekeken artikelen van juli!

Juli was weer een mooie maar drukke maand! We zijn op vakantie geweest, waardoor we na de vakantie weer even flink aan het bakken moesten! Maar augustus is alweer begonnen, en wij hebben alweer het één en ander in de planning staan! Nieuwsgierig geworden? Meld je dan in de rechter kolom aan op onze site, dan ontvang je bij elk nieuw recept een e-mail melding!

Klik op de linkjes om naar de juiste artikelen te gaan! En vergeet ons niet te volgen via YouTube,Facebook,Instagram, Pinterest en Bloglovin! Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs van het liefdevoorbakken-team!

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.