Best bekeken
Leave a comment

Best bekeken artikelen augustus

Augustus2

Er is weer een maand voorbij, dus het is tijd voor een terugblik! We nemen de best bekeken artikelen door van de maand augustus! Kijken jullie mee?

1. Healthy chocolade bananenbrood met noten

IMG_0408bn

Het leek ons wel eens leuk om ook een keer op de gezonde toer te gaan! Maar we hadden niet verwacht dat dit zo goed in de smaak zou vallen! Super leuk! Meteen nog even wat andere gezondere zoete recepten bedenken :)

2. Oreo milkshake

IMG_0607n

Sinds deze maand hebben we nóg een nieuwe categorie erbij, namelijk IJsjes & drankjes! Super leuk, maar dat betekend natuurlijk ook dat we daar lekkere recepten voor moeten bedenken! En deze oreo milkshake viel meteen goed in de smaak! Dit is echt een aanrader voor de oreo liefhebbers onder ons!

3. Nutella chocolade taartje met frambozen

IMG_0242bn

Dit taartje was leuk om te maken, maar helemaal leuk om op te eten! Chocolate heaven!!

4. Makkelijke aardbeienijsjes met de Silikomart Ice Cream Mould

IMG_0424n

En we hebben deze maand dus voor het eerst ijsjes gemaakt! Super leuk om ook dit een keertje te doen! Jullie kunnen in de toekomst zeker meer ijs recepten verwachten!

5. Marmercake met chocoladeganache

IMG_3356bn

Ook was het weer eens tijd om een lekkere cake te maken. En ook deze marmercake was zo lekker! Chocolade is eigenlijk altijd wel goed!

We hebben in de maand augustus weer een flink aantal nieuwe dingen gemaakt, die goed in de smaak vallen! We hebben alweer grootse plannen voor september, dus houd voor de site in de gaten! Wij kijken alweer uit naar een maandje vol heerlijke nieuwe baksels, jullie ook?

Klik op de linkjes om naar de juiste artikelen te gaan! En vergeet ons niet te volgen via YouTubeFacebookInstagram, Pinterest en Bloglovin! Ook zijn we te volgen via e-mail (in de rechter kolom). Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes!

Liefs Ria & Laura

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.