Behind the scenes
Leave a comment

8x Paas inspiratie

Paasverzameling2

Het is bijna zover! Dit weekend is het Pasen! Hebben jullie er ook al zin in? Wij in ieder geval wel! Voor diegene die nog niet weten wat ze deze Pasen op tafel gaan zetten, hebben wij vandaag een extra artikel online met een overzicht van al onze Paasrecepten! Enjoy!

Wij gaan deze Pasen gezellig samen wokken met kleine wokpannetjes. Gewoon bij pap en mam thuis met iedereen die kan. Altijd super gezellig. Maar daarnaast vinden we het ook altijd leuk om wat lekkers met de koffie te hebben. Dus eigenlijk wordt er ook vaak nog wat gebakken van te voren. Wat maken jullie deze Pasen?

Hier een overzicht van al onze Paasrecepten, voor wat extra inspiratie!

Advocaatvlaai 

Advocaatvlaai

Deze advocaatvlaai is echte een aanrader voor Pasen! Super lekker! Wij maakten deze vorig jaar met Pasen en viel goed in de smaak!

Chocoladevlaai voor Pasen

Paasvlaai

Dit jaar is deze nieuwe vlaai ook erg populair! Met veel chocolade, slagroom en paaseitjes komt het altijd wel goed!

Dripcake voor Pasen

Heb je wat meer tijd en zin in een uitdaging? Dan is deze dripcake uitstekend geschikt! Staat super spectaculair op je Paastafel. Gegarandeerd dat je visite onder de indruk is met dit spektakelstuk.

Paastaart met mascarponecrème

DSCN6371bn

Wat minder tijd maar je wilt tóch nog steeds een indruk achter laten bij je visite? Maak dan deze semi naked Paastaart. Ziet er ook spectaculair uit, maar is minder moeilijk om te maken.

Kwarkgebakjes

Paasgebakjes met kwark

Deze kwarkgebakjes zijn ook echt super leuk! Vooral omdat ze meerdere lagen hebben. Ook niet heel moeilijk, maar kost wel wat meer voorbereiding. Elke laag moet namelijk tussendoor opstijven in de koelkast. Wel echt heel lekker en vooral heel fris! Dit is een lekker licht gebakje.

Abrikozencakejes met spiegelei

Lijkt net of er spiegeleitjes op deze cakejes zitten of niet? Nog eens een leuke manier om iemand in de maling te nemen! Het zijn namelijk omgekeerde abrikoosjes!

Croissantjes met banaan en chocola

Deze croissantjes met banaan en chocolade zijn een leuke zoete verrassing voor tijdens het paasontbijt! We hebben nog veel meer lekkere ontbijtrecepten, klik hier!

Paas koekjes

Paaskoekjes

Wil je het gewoon lekker makkelijk houden? En iets gezelligs met de kinderen maken? Kies dan voor deze paaskoekjes. Het zijn zandkoekjes met een plakje fondant, heel gezellig toch?

 

 

Facebook0
Youtube110
Pinterest252
Instagram999

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.